Véget ért a „mi” kupasorozatunk is

2023-06-08 11:56:36
Kisvárda FC

Visszapillantó a szezont felvezető Európa-konferencialiga-mérkőzéseinkre.

Egyetlen egy tétmeccs maradt hátra a 2022-2023-as nemzetközi kupaidényből, a szombati Manchester City–Internazionale Bajnokok Ligája-döntő. Szerdán véget ért a második alkalommal kiírt Európa-konferencialiga (Ekl)-sorozat is, a Prágában rendezett fináléban az angol West Ham United 2–1-re nyert az olasz Fiorentina ellen.

Ez volt az a sorozat, amely a Kisvárda Master Good első nemzetközi szereplését is magában foglalta – mint ismert csapatunk a selejtező második fordulójában kapcsolódott be az Ekl-be, ahol előbb kettős győzelemmel ejtette ki a kazah Kajrat Almatit, majd a harmadik körben a világ jelenlegi talán elsőszámú labdarúgója, a norvég Erling Haaland korábbi csapata, a norvég Molde FK-val szemben estünk ki, de ebben a párharcban sem maradtunk nyeretlenek.

Ezen mérkőzések összefoglalójával igyekszünk emlékezni a sorozat ránk vonatkozó részére, abbéli reményben, hogy lesz még hasonlóban részünk.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS: Kajrat Almati (kazah)–Kisvárda Master Good 0–1 – összefoglaló:

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ: Kisvárda Master Good–Kajrat Almati 1–0 – összefoglaló:

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS: Molde FK (norvég)–Kisvárda Master Good 3–0 – összefoglaló:

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ: Kisvárda Master Good–Molde FK (norvég) 2–1 – összefoglaló:A borítófotón: Az első kisvárdai kezdőcsapat, amely a nemzetközi porondon pályára lépett – a kazahsztáni Almatiban

Fotó: Szabó Sándor


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló