Védőnk egyszer sem úszta meg nála

2020-02-14 16:39:27
Kisvárda FC

Ugyanaz a játékvezető vezeti a Puskás Akadémia elleni meccset, mint októberben.

Bogár Gergővel három meccsen három győzelem volt a mérlegünk – egészen addig, míg a 28 éves játékvezetővel nem találkoztunk újra, az október 26-i, Puskás Akadémia elleni mérkőzésen, amelyet a felcsútiak nyertek meg Kisvárdán 1–0-ra. Nem, mintha a spori bármiről is tehetett volna, de most újra ő vezeti a két csapat fordított pályaválasztásával rendezendő mérkőzését szombaton.

Bogár Gergő jelenléte mellett tavaly tavasszal nyert a Várda Szombathelyen (1–0), Debrecenben (3–1), megvolt a Paks elleni augusztusi idénynyitó is hazai pályán (1–0), tehát négy meccsen kilenc pont és 5–2-es gólkülönbség a mérlegünk.

Tizenegyest egyet ítélt (a javunkra, Gheorghe Grozav Debrecenben belőtte), a piros lapot egyszer sem mutatta fel. A sárgát viszont bőszen, játékosainknak összesen 14-szer, az ellenfeleknek hétszer. Védőnk, Teodorosz Beriosz egyszer sem úszta meg nála, mind a négy Bogár Gergő által vezetett mérkőzésen besárgult. Az öt gólunk két játékos között oszlott el, Gheoghe Grozav háromszor, Horváth Zoltán kétszer volt eredményes ezeken a meccseken.

A 20. NB I-es meccsére készülő Bogár Gergő munkáját asszisztensként az oldalvonalaknál Albert István és Bormenissza Norbert, az alapvonalaknál Solymosi és Pintér Csaba segíti majd, a tartalékjátékvezető pedig Huszár Balázs lesz.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló