Vasárnapi matiné – bajnoki pontokért

2021-03-12 12:35:51
Kisvárda FC

Újabb tartalékcsapattal, ezúttal a DVSC II-vel mérkőzik meg NB III-as legénységünk – BEHARANGOZÓ

Különös időpontban, vasárnap 11.30-tól rendezik a DVSC II–Kisvárda Master Good II mérkőzést, amelyet az NB III Keleti csoport tavaszi harmadik, összességében pedig a 24. fordulójában rendeznek meg. Éppen ezért tartalékcsapatunk játékosai egész héten a szokatlan meccsidőpontban edzettek, hogy így is alkalmazkodni tudjanak a körülményekhez. A helyszín a Debreceni Labdarúgó Akadémia pallagi edzőközpontja lesz, ugyanúgy zárt kapuk mögött, ahogy azt az utóbbi hónapokban megszokhattuk.

„Ugyanolyan nehéz mérkőzésre számítok, mint amilyen a Diósgyőr elleni volt – vetítette előre Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – A Debrecennek is megvan a maga kerete az NB III-as bajnokságra, valamint a jól kialakult játéka is, amelynek időnként minőségi javulást biztosítanak az első keretből érkező játékosok. A mi célunk az, hogy tanuljunk az első két mérkőzésen elkövetett hibákból, ha ez megtörténik, akkor megszülethet az első tavaszi győzelmünk. Mert a célunk nem is lehet más, mint a három pont begyűjtése.”

A mezőny négy tartalékcsapata közül a kisvárdai áll a legjobban, két helyezéssel és öt ponttal megelőzve a DVSC II-t, amely augusztus 23-án 3–1-re nyert a Várkertben. A státusz megtartása érdekében is vissza kellene vágni azért a vereségért. Cél továbbá az első idei győzelem megszerzése is, hiszen a Kisvárda Master Good II a 2021-ben játszott két bajnokiján egyaránt döntetlenre végzett: 2–2 Jászberényben és 1–1 a DVTK II ellen.


NB III KELETI CSOPORT, 24. FORDULÓ

DVSC II (12.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (10.)

DLA Edzőközpont, Pallag, vasárnap, 11.30 (zárt kapuk mögött)

Vezeti: Mezei M.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló