Változások a keretben

2022-01-16 13:47:35
Kisvárda FC

Fiatal kapusunk távozott, a helyettesét már meg is találtuk, és velünk van az edzőtáborban.

A kapusposztot érintették a leginkább a játékoskeretben történt legutóbbi változások. A nyáron szerződtetett 19 éves Németh Márk távozott, de az ezen a poszton bevethető játékosaink száma nem módosult, hiszen szerződtettük a magyar felmenőkkel rendelkező ukrán Mihajlo Hotrát. Az ukrán másodosztályú Ungvártól érkezett Hotra 21 esztendős, és Dombó Dáviddal valamint Artem Odincovval együtt az első csapat keretéhez tartozik. Az új kapus a csapattal együtt tartott a törökországi edzőtáborba is. Érdekesség, hogy a távozó és az érkező játékosunk is egyaránt április 20-án született.

Ugyancsak változás, hogy élve opciós jogával, az FK Csíkszereda végleg megszerezte Jelena Richárd játékjogát. Korábbi támadónk az ősz nagy részét már az erdélyi klub kötelékében töltötte kölcsönjátékosként, innentől kezdve pedig végleg a román másodosztályban szereplő csapaté a játékjoga.

Jelena Richárdnak és Németh Márknak köszönjük a kisvárdai futballért tett szolgálatukat, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!


A borítófotón: Mihajlo Hotra már a csapattal együtt készül Sidében


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló