Valóra váltani az esélyt

2020-10-17 15:07:00
Kisvárda FC

Csak a meccs napján dől el, hogy a stadionban vagy a korábbi centerpályán játszik NB III-as csapatunk.

Most kicsit átérezheti NB III-as csapatunk szakmai stábja azt a helyzetet, amikor az ellenfelek készülnek a Kisvárda Master Good II-ből. második számú legénységünk vasárnapi, hazai ellenfele az ugyancsak NB I-es klub tartalékcsapataként funkcionáló Mezőkövesd II lesz. Az ilyen legénységek összeállítása pedig nagyban függ attól, hogy kik is játszhatnak az első csapat tagjai közül.

„Úgy nyert Tiszaújvárosban a Kövesd, hogy Eperjesi Gábor, Vajda Sándor, Mihajlo Meszhi és Jagodics Márk személyében komoly NB I-es rutinnal rendelkező játékos jutott szóhoz a soraiban – mondta Szabó Balázs, második számú csapatunk edzője. – Az ilyen tudású játékosok nagy segítségére lehetnek az NB III-as társaságnak, meg is szerezte első győzelmét a továbbra is sereghajtó Mezőkövesd. De nekünk is megvannak azok a „visszajátszóink”, akik lendítenek a helyzetünkön. Úgy érzem, ennek a meccsnek az erőviszonyok alapján mi vagyunk az esélyesei, bízom benne, hogy valóra is tudjuk váltani, és megszületik a bajnokságban az első hazai győzelmünk.”

Időjárásfüggő, hogy melyik pályán játsszák a vasárnap 14.30-kor kezdődő mérkőzést, ha nem esik addig sok eső, akkor a stadion is szóba jöhet, de a régi centerpálya is elő van készítve a játékra. Bárhol is lesz a meccs, a belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek – a hat éven aluliaknak és a 65 éven felülieknek nem kell fizetniük.


NB III KELETI CSOPORT, 14. FORDULÓ

Kisvárda Master Good II (9.)–Mezőkövesd Zsóry FC II (20.)

Vasárnap, 14.30

V.: Somogyi S.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Paksi FC
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő