Valóban volt ajánlata, de marad a vezetőedző

2021-11-09 14:39:33
Kisvárda FC

Révész Attila sportigazgató reagált a Joao Janeiróval kapcsolatosan a médiában terjengő híresztelésekre.

Az utóbbi napokban egyes médiumokban felerősödtek azok a hangok, melyek szerint vezetőedzőnket, Joao Janeirót más klubok csábítják. Ezeket az értesüléseket Révész Attila sportigazgató kommentálta.

„Valóban, a múlt héten megkeresett egy ügynökség bennünket, hogy vezetőedzőnk számára lenne ajánlata. Elmondtam az igényünket, hogy milyen áron válnánk meg most tőle, hiszen érvényes szerződéssel rendelkezik klubunkkal. Tárgyalásokig is eljutottunk, de mérlegelnünk kellett, hogy ilyenkor, szezon közben nagyon nehéz megfelelő edzőt találni, nehezebb, mint nyáron vagy télen. Ezért ezt a kockázatot nem szerettük volna bevállalni, miközben büszkék vagyunk rá, hogy játékosaink után már az edzőnk is felhívta magára a figyelmet. Eljöhet majd az az idő, amikor szó lehet az értékesítéséről, de most fontosabb a hátralévő mérkőzések minél jobb eredménye, emiatt nem tudtunk megállapodni a kérővel” – nyilatkozta Révész Attila.

A csapat tagjai a válogatott szünet miatt kétnapos pihenőt kaptak – szerdán két edzéssel folytatódik a munka. Joao Janeiróval.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló