Valóban volt ajánlata, de marad a vezetőedző

2021-11-09 14:39:33
Kisvárda FC

Révész Attila sportigazgató reagált a Joao Janeiróval kapcsolatosan a médiában terjengő híresztelésekre.

Az utóbbi napokban egyes médiumokban felerősödtek azok a hangok, melyek szerint vezetőedzőnket, Joao Janeirót más klubok csábítják. Ezeket az értesüléseket Révész Attila sportigazgató kommentálta.

„Valóban, a múlt héten megkeresett egy ügynökség bennünket, hogy vezetőedzőnk számára lenne ajánlata. Elmondtam az igényünket, hogy milyen áron válnánk meg most tőle, hiszen érvényes szerződéssel rendelkezik klubunkkal. Tárgyalásokig is eljutottunk, de mérlegelnünk kellett, hogy ilyenkor, szezon közben nagyon nehéz megfelelő edzőt találni, nehezebb, mint nyáron vagy télen. Ezért ezt a kockázatot nem szerettük volna bevállalni, miközben büszkék vagyunk rá, hogy játékosaink után már az edzőnk is felhívta magára a figyelmet. Eljöhet majd az az idő, amikor szó lehet az értékesítéséről, de most fontosabb a hátralévő mérkőzések minél jobb eredménye, emiatt nem tudtunk megállapodni a kérővel” – nyilatkozta Révész Attila.

A csapat tagjai a válogatott szünet miatt kétnapos pihenőt kaptak – szerdán két edzéssel folytatódik a munka. Joao Janeiróval.


next match
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
3-1
1-0
MTK Budapest
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-11-25 14:45
OTP Bank Liga, 14. forduló