Ütni kell tovább a vasat!

2021-02-19 10:11:29
VLA

A jól sikerült szezonrajt után a Vasas vendége lesz U14-es és U15-ös csapatunk – BEHARANGOZÓ

Nem kívánságműsor, de nyilván a Várda LA U15-ös és U14-es csapatánál sem bánták volna, ha a múlt szerdai bravúr (mindkét korosztályban legyőztük a bajnokesélyesnek számító Puskás Akadémiát) után pályára kellett volna lépniük a Kecskeméti TE LA ellen. Az időjárás azonban közbeszólt, így összesen tíz napot kell arra várni, hogy az élvonalbeli bajnokságban szereplő két csapatunk folytathassa a küzdelmeket. Csapataink szombaton a Vasas Kubala Akadémia vendégei lesznek – ezekkel a meccsekkel indul a bajnokság második köre, miközben vannak még elmaradt fellépéseink az első rundóból.

„Nagyon szerettünk volna játszani a Kecskemét ellen, felmerült a pályaválasztói jog cseréje, valamint az is, hogy szerdán pótoljuk be a múlt szombaton elmaradt mérkőzést, de a hét közepén jött az újabb havazás, ami ezt meghiúsította – mondta a Várda LA U15-ös csapatának edzője, Szabó Balázs. – Készen állunk a folytatásra, bízom benne, senkinek nem szállt a dicsőség a fejébe azzal, hogy tíz nappal ezelőtt legyőztük a bajnokesélyest. A Vasas hozzánk hasonló stílusban futballozó csapat, a két fél játékereje is nagyjából egyforma, így a pillanatnyi állapot döntheti el a mérkőzést, bízom benne, hogy a javunkra. Az adná meg a Puskás Akadémia elleni győzelmünk értékét, ha most sem üres kézzel zárnánk a mérkőzést.”

Az élvonalban párhuzamosan versenyző másik korosztályunknál, az U14-eseknél is hasonló a helyzet, vagyis a felcsútiak elleni sikert követően kellene újabb ponttal, pontokkal gyarapodni.

„A Vasas technikás, jó csapat tele képzett játékosokkal, akik hozzánk hasonlóan próbálják játszani a futballt. A két csapat őszinte párharcából mindent megteszünk, hogy mi kerüljünk ki győztesen” – reménykedik Márton István, a VLA U14-es legénységének edzője.Idevágó információ, hogy a Kecskemét elleni meccseket csapataink április 7-én pótolják be.


MLSZ ORSZÁGOS U15, 16. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Vasas Kubala Akadémia (11.)–Várda LA (9.)


MLSZ ORSZÁGOS U14, 16. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Vasas Kubala Akadémia (13.)–Várda LA (12.)


A borítófotón: Augusztusban mindkét csapatunk, így az U14-es is győzött a Vasas ellen


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló