Újra munkában a csapat

2023-01-03 13:04:16
Kisvárda FC

Kedden volt az idei első gyakorlás, a jövő hét szerdáig készül itthon a keret. FOTÓGALÉRIA

Már-már tavaszias időjárási körülmények között kezdődött meg, illetve folytatódott a téli felkészülés NB I-es csapatunknál. A játékosok egyik csoportja reggel vérvételen kezdett, az edzést viszont már közösen végezték a délelőtti órákban.

Az új szerzemények közül „felvette” a munkát Alaksandar Jovicic és Milos Szpaszics, az NB III-as keretből Czérna Erik és Nazar Ponomarenko csalakozott a „nagyokhoz” és az is jó hír, hogy a szezont sérülten vagy műtéttel befejező játékosok mindegyike, Driton Camaj, Hindrich Ottó és Ötvös Bence is a társakkal együtt edzett – egyedül Hindrich végzett még különmunkát a tréning egyes fázisaiban.

A szerdai folytatásban a keret másik része kezd orvosi vizsgálaton, aztán újabb gyakorlás következik. A tervek szerint akkor már csatlakozik a kerethez Lucas és Matheus Leoni, akik szülőhazájukban, Brazíliában töltötték a szünet egy részét, és onnan kedden tértek vissza.

Ezen a héten végig hazai környezetben dolgozik a csapat (az időjárási előrejelzések alapján hasonlóan, az évszakhoz képest kellemes klímában), jövő héten szerdán pedig irény Törökország, azon belül is Side, ahol majd 14-én játssza le idei első meccsét a január 28-i bajnoki folytatásra készülő társaság.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló