Újra hazai meccsre készülünk

2022-04-07 12:41:02
Kisvárda FC

A Mezőkövesd elleni szombati bajnokira hangolódik NB I-es csapatunk. FOTÓGALÉRIA

Március 13-a, azaz csaknem négy hét eltelte után játszik újra hazai pályán NB I-es csapatunk, amely szombaton 14.45-tól a Mezőkövesdet fogadja. A mérkőzésre a belépőket folyamatosan meg lehet vásárolni elővételben a Várkerti Stadionban található ajándékshopunkban, a tudnivalók: ITT.

A két csapat legutóbbi, mezőkövesdi bajnoki mérkőzését 2–0-ra nyertük meg, az akkor első gólunk szerzőjének, Herdi Prengának kérdéses a játéka, ő külön gyakorolt a többiektől. A belső védő a múlt héten az albán válogatott edzőtáborából tért vissza.

"Sem a spanyolok, sem a grúzok elleni mérkőzésen nem léptem pályára, de nem vagyok csalódott, mert az edzőtáborban töltött napok is a javamra válnak – árulta el Herdi Prenga. – A grúzok elleni találkozó előtt kiújult a hátsérülésem, így már nem jött szóba a szerepeltetésem. Azt így is megtapasztaltam, hogy a válogatott szövetségi kapitánya, Edoardo Reja nagyon komoly szakember, és bízom benne, hogy a júniusi, Nemzetek Ligája-mérkőzéseken is számít rám. Addig arra koncentrálok, hogy itt, Kisvárdán hozzuk ki a legtöbbet a bajnoki hajrából."


next match
Újpest FC
Kisvárda Master Good
Budapest, Szusza Ferebc Stadion
2022-10-01 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
BVSC-Zugló
0-2
0-2
Kisvárda Master Good
Budapest, Szőnyi út, BVSC-Zugló Stadion
2022-09-17 15:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért