Újra az ellenfelek között a Fradi

2022-04-01 12:33:10
VLA

A szombati utánpótlásmenüben öt mérkőzés szerepel, de csak egy hazai. BEHARANGOZÓ

A három ponttal, egy-egy győzelemmel és vereséggel véget ért pénteki felcsúti túra után szombaton újabb öt korosztályos csapatunk lép pályára. Az egyedüliként hazai pályán szereplő U19-esek hazai környezetben köszörülhetik ki a diósgyőri csorbát, a lendületbe jött U16-osok a Vasas és az MTK otthonában aratott sikerek óta újabb tradicionális fővárosi csapat, ráadásul a Ferencváros vendégei lesznek. A szerdai rangadójuk előtt az U17-esek Oroson gyűjtenék be a három pontot, míg a legkisebbek csapatai Debrecenbe látogatnak.


MLSZ ORSZÁGOS U19 B CSOPORT (9–16. HELYÉRT), 6. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (4.)–Zalaegerszegi TE FC (5.)

Török László, a VLA edzője: – Vesztesként el lehet hagyni a pályát, ezzel, aki sportol, tisztában van. De ahogy mi vereséget szenvedtünk szerdán, az nagyon fájt. Beszélgettünk róla és lezártuk. Szombaton megint bajnoki mérkőzés vár ránk, és sikeresek szeretnénk lenni!



MLSZ REGIONÁLIS U17 ÉSZAKKELET, 14. FORDULÓ

Szombat, 10.00: GFSE Oros (10.)–Várda LA (2.)

Révész Csaba, a VLA edzője: – Mindig a soron következő mérkőzés a legfontosabb, de azért már foglalkozunk a szerdai, Tarpa elleni összecsapással is. Mindkét mérkőzésen a győzelem a számunkra elfogadható eredmény.


MLSZ ORSZÁGOS U16 A CSOPORT (1–8. HELYÉRT), 7. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Ferencváros (3.)–Várda LA (2.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Az ország legnépszerűbb klubjához látogatunk, dobogóesélyes csapathoz. Ez lesz zsinórban a harmadik idegenbeli összecsapásunk, és még a jövő héten is vár ránk egy. Taktikus és kemény mérkőzésre számítok. A felnőtt csapatunknak nyáron sikerült győznie a Fradi otthonában, hasonló eredménnyel én is nagyon elégedett lennék.



MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 18. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Debreceni EAC–Várda LA*

Oláh Levente, a VLA edzője: – Jó focit játszó és szervezet csapat otthonába látogatunk, így újabb izgalmas mérkőzésre van kilátás. Ha az elejétől kezdve végig koncentráltan tudunk játszani, akkor az az eredményben és a szerzett pontok számában is meg fog mutatkozni.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 18. FORDULÓ

Szombat, 15.00: Debreceni EAC–VLA*

Deák Béla, a VLA edzője: – Bizakodó vagyok a mérkőzéssel kapcsolatosan, ugyanis egész héten motiváltan és jól teljesítettek a srácok. Egyre nagyobb a harc a csapatba kerülésért, ennek pozitív gyümölcseit szeretnénk kamatoztatni a Debrecen elleni meccsen is, amelyen egyértelmű célunk jó játékkal elhozni a három pontot.



* Ezekben a korosztályokban nem tartanak nyilván bajnoki tabellát


A borítófotón: A Vasas (képünkön a győztes gól előtti pillanat) és az MTK után ezúttal a Ferencváros otthonában tör fővárosi győzelemre a VLA U16-os csapata


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló