Újra a sikeres úton

2021-12-06 20:19:30
VLA

A Nyírbátor elleni bajnoki után ismét győzelemnek örülhettek futsalosaink

A múltheti Berettyóújfaluban parázs küzdelemben elveszített mérkőzés után újabb bajnoki forduló várt futsalos lányainkra, ezúttal hazai pályán fogadtuk a Nyírbátor együttesét, és ismételten győzelemnek örülhettünk a mérkőzés végén, ugyanis a mérkőzést végig kézben tartva 3–1 arányban sikerült megnyerni a találkozót.

A lányok egyébként duplán is örülhettek, hiszen egyesületünk meghívást kapott Balmazújvárosba, ahol a 2001 és 2006 között született lányok futsal Mikulás Kupáját rendezték meg az elmúlt hétvégén. Egyesületünk két csapattal nevezett a tornára, amelyen a Várda „B” jelzésű csapatunk a 3. helyen végzett, míg másik a Várda „A” nevű alakulatunk a 4. helyen zárta az egész napos rendezvényt. A remek csapatteljesítmény és a bronzérem mellett az egyéni díjazásokból sem maradtunk ki, hiszen Szabó Lilla a torna legjobb játékosa, Lovas Leila a torna legjobb kapusa, Kiss Dominika a kupa gókirálynője, Sütő Boglárka a Várda „B” legjobb játékosa lett. Várda A: Lovas L. – Szabó K., Szabó L., Rácz B., Vedres K., Gyüre E., Tari G., Ragány A., Farkas F., Várda B: Pető H. – Sütő B., Farkas B., Szabó I., Kiss D., Pethő Zs., Tugya E., Tugya N., Jedla E. A 2021-es Mikulás Kupán való helyezésekért és az egyéni díjakért szívből gratulálunk, szép volt lányok!


MEGYEI LÁNY U17 FUTSAL BAJNOKSÁG, 6. FORDULÓ:

Várda SE–Nyírbátori LSE 3–1 (1–0)

VSE: Lovas L. – Szabó L., Rácz B., Szabó K., Jávor Sz. Csereként lépett pályára: Pető H. – Vedres K., Tari G., Tóth L., Pethő Zs., Kőrösi K.

Gól: Jávor Sz. (14.), Szabó L. (27.), Szabó K. (29.)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló