Újoncot is avathatunk

2020-06-12 17:03:00
Kisvárda FC

A Ferencváros ellen egyébként sem csapatunk számítana favoritnak – BEHARANGOZÓ

Nem a legjobb előjelekkel utazunk az éllovas Ferencváros otthonában. A hétközi fordulóban nem sikerült begyűjteni a remélt győzelmet a Mezőkövesd ellen, a megszerzett pont pedig vezéráldozatokkal járt: az Achilles-ín-szakadást szenvedő Gosztonyi András hónapokra, Claudiu Bumba hetekre dőlt ki a sorból, míg Lucas az ötödik (összességében a tizedik) sárga lapját gyűjtötte be, Kovácsréti Márkot pedig pályafutása során ugyan csak először állították ki – ettől még le kell töltenie a rá kimért egymeccses eltiltást.

Szóval lesznek bőven hiányzók a Fradi elleni szombati idegenbeli mérkőzésen, holott a találkozó esélyesének teljes vértezetében sem csapatunk számítana.

„Kétségtelen, nekünk is vannak gondjaink, bár a Ferencvárosnál meglévő hasonló gondokról is lehetett olvasni – mondta a szombati fellépés kapcsán vezetőedzőnk, Bódog Tamás. – Ebben a helyzetben előfordulhat, hogy az eddig kevesebb lehetőséghez jutó futballisták is pályára lépnek, minden bizonnyal újoncot is avatunk. Bízom benne, hogy feldobja őket a környezet, a szép stadion, a sok néző és a jó ellenfél. Nem mi vagyunk a favoritok, ugyanakkor nem is feltartott kézzel lépünk pályára.


Latest match
Kisvárda Master Good
2-1
1-1
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-05-15 16:00
OTP Bank Liga, 33. forduló