Újoncként a kezdőben

2019-09-06 19:43:24
Kisvárda FC

Játékosunk, Kovácsréti Márk Dániában bemutatkozott az U21-es válogatottban.

Bemutatkozott az U21-es válogatottban Kovácsréti Márk, a Kisvárda Master 19 éves támadója. Az NB I eddigi öt fordulójában rendre kezdőként lehetőséghez jutott futballistánkat Gera Zoltán, a válogatottnál ugyancsak debütáló szövetségi edző a pálya jobb szélére vezényelte, így amolyan tükörszélsőt játszott a pénteki, dániai mérkőzésen.

Kovácsréti Márkot a második félidő derekán cserélték le, a 63. perben az MTK játékosa, Schön Szabolcs állt be a helyére. A mérkőzés 0–0-s döntetlennel ért véget Aalborgban.

„Azt kaptam ezen a mérkőzésen a csapattól és az ellenféltől is, amit előzetesen vártam. Gratulálok a játékosoknak, mert végig törekedtek arra, hogy megvalósítsák, amit kértünk tőlük a mérkőzés előtt, egységesen, szervezetten futballoztunk. Voltak ugyan hibáink, de ez természetes, hiszen még az út legelején járunk, igyekszünk javítani ezeket, és meccsről meccsre előrelépni a játékban” – értékelte a mérkőzést a szövetség honlapján Gera Zoltán.

A mieink legközelebb kedden Felcsúton lépnek pályára, 20 órától Norvégiát fogadják, ugyancsak barátságos mérkőzésen.

A román felnőtt válogatott keretébe behívott játékosunk, Gheorghe Grozav nem jutott lehetőséghez a spanyolok ellen 2–1-re elveszített Európa-bajnoki-selejtezőn, Bukarestben.


A fotón: Kovácsréti Márk 16-es mezben lépett pályára élete első U21-es válogatott mérkőzésén

Fotó: mlsz.hu


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 17:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mol Fehérvár FC
4-1
2-0
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2022-11-13 13:30
OTP Bank Liga, 16. forduló