Újbóli találkozás Honey-val

2020-01-08 11:24:59
Kisvárda FC

A hosszú utazás után túljutott az első edzésen csapatunk az egyiptomi edzőtáborban.

A tavalyihoz hasonlóan ismét el-Gounában tartja edzései nagy részét az egyiptomi Hurghadában edzőtáborozó csapatunk. Így volt ez szerdán délelőtt is, amikor a keddi utazást követően átmozgató, de már egyben taktikai tréninget vezényelt a szakmai stáb a játékosoknak. A kősivatag egyik oázisaként épült város stadionjának edzőpályája körül ugyanaz a személyzet, mint tavaly, így örömmel üdvözölhettük a pályagondnokot, Honey-t, aki ott nyüzsög a csapat körül, intézi, amit kell, ha pedig ráér, akkor szedi a gyakorlás közben elguruló labdát.


Közben véglegessé vált a program, amelyben a két edzőmeccs végül pénteken és hétfőn kapott helyet, mindkét mérkőzés magyar idő szerint 14.30-kor kezdődik. Két egyiptomi másodosztályú csapat lesz az ellenfél, előbb az Aalu FC, majd a Shauban Quena FC.

Tartunk egy létszámellenőrzést! Az edzőtáborba 23 játékos utazott el, közülük hárman a második számú csapat keretéből. Szőr Levente és Gyüre Tamás számára nem ismeretlen a közeg és környezet sem, hiszen tavaly is itt voltak, Vaszil Himik viszont először tarthatott a csapattal külföldi edzőtáborba.

A Kisvárda Master Good kerete a hurghadai edzőtáborban

Kapusok: Mihai Minca, Zöldesi Illés

Mezőnyjátékosok: Baranyai Ádám, Claudiu Bumba, Teodorosz Beriosz, Sztavrosz Cukalasz, Cornel Ene, Jelena Richárd, Gosztonyi András, Gheorghe Grozav, Gyüre Tamás, Hej Viktor, Vaszil Himik, Roman Karaszjuk, Kovácsréti Márk, Lucas, Bohdan Melnik, Nemanja Obradovics, Rados Protics, Rubus Tamás, Sassá, Szőr Levente, Tischler Patrik


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló