Újabb szerzett gól nélküli meccs

2021-03-02 19:52:39
Kisvárda FC

A Puskás ellen sem tudtunk betalálni, újabb vereség lett a vége – BESZÁMOLÓ

Kapus, belső és bal oldali védő poszton is változtatott a szakmai stáb a budafoki vereség után, és szinte teljesen kicserélődött a középpálya is a Puskás Akadémia elleni keddi meccsre. Amelyen nagyon vártuk a hosszú ideje hiányzó gólt és pontokat – de azok nem akartak megszületni.

Pedig nem indult rosszul a meccs, láthatóan elszánt volt a csapatunk, amelyet jól mozgatott a kezdőbe visszakerült Ötvös Bence, jól zárt hátul a védelem, volt összhang a csapatrészek között. Az első helyzetet Fernando Viana és Jaroslav Navrátil hozta össze, kár, hogy a brazil támadó nem passzolta vissza a labdát a szélsőnek. Lazar Zlicsics kevéssel vétette el a jobb felső sarkot és Ötvösnek is volt egy veszélyesen középre lőtt szabadrúgása.

Idővel a Puskás Akadémia átvette az irányítást, ám nem kellett nagy fölényt kiharcolnia, hogy gólt szerezzen, hanem a rá jellemző hosszú indítással került a védelem mögé, a beadásból pedig a rutinos Josip Knezevic szerzett gólt. A szünetig hátralévő időt megnyomta csapatunk és Navrátil 14 méteres lövése, valamint Cornel Ene harmincméteres szabadrúgás után is bravúrral védett Tóth Balázs.

Szünet után is elszántan küzdöttünk az egyenlítésért, de nem sikerült annyi, és főleg olyan minőségű helyzetet kialakítani, ami elég lett volna a pontmentéshez. Ötvös és Driton Camaj előtt is nyílott egy lehetőség, utóbbi addig várt a lövéssel, míg a védők közbe nem léptek. A hosszabbításban Minca védett nagyon Urblík József lövését követően, így nem lett közte kettő.

Elképesztő a gólképtelenségünk, és bár a játék nem volt rossz (az előző hetekhez képest mindenképpen tetten érhető volt a javulás), a Puskás ellen sem sikerült lehozni kapott gól nélkül a meccset. Vereség lett a vége, zsinórban a harmadik, a legutóbbi hat fordulóból ötször vesztettünk, így egyre inkább az alsóház felé kell tekingetni.


OTP BANK LIGA: 24. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD–PUSKÁS AKADÉMIA FC 0–1 (0–1)

Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Bogár (Tóth V., Szalai B. – Káprály, Ducsai)

KISVÁRDA: Minca – Melnik, Prenga, Ene, Hej (Leoni, 77.) – Karabeljov (Camaj, 77.), Zlicsics, Ötvös – Navrátil (Sassá, 64.), Kovácsréti (Bumba, 64.) – Viana (Horváth Z., 68.). Vezetőedző: Supka Attila

PUSKÁS AFC: Tóth B. – Nunes, Meissner, Spandler, Deutsch L. – Van Nieff, Urblík – Slagveer, Knezevic (Corbu, 78.), Komáromi (Kiss T., 65.) – Mance (Plsek, 83.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt

Gólszerző: Knezevic (0–1) a 39. percben


A gól története

39. perc: Van Nieff indította a jobb oldalon elfutó Slagveert, akinek középre adott labdáját a túloldalon Knezevic érte utol, s ő hét méterről, éles szögből ballal úgy lőtt a bal alsó sarokba, hogy a labda Minca lábai között talált utat a hálóba, 0–1.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló