Újabb sportvezetői elismerés

2022-01-01 15:34:29
Kisvárda FC

A szakma után Révész Attilát az újságírók is a legjobbnak látták 2021-ben.

Remek hírrel indult 2022, ami már csak azért is jó, mert a babona úgy tartja: amilyen az év első napja, olyan lesz a többi is.

Szóval, az nb1.hu 1998 óta odaítéli a Magyar Aranylabdát, amelyről a magyar labdarúgással kiemelten foglalkozó szakírók és szerkesztőségek döntenek. A 2021-es volt a 24. alkalom, hogy odaítélték a díjat (ezúttal Schäfer Andrásnak), amellyel párhuzamosan más kategóriákban is győzteseket hirdetnek, ezek listáját az újév első napján tették közzé.

Ilyen A legjobb magyar sportvezető-díj, amelyet a Kisvárda Master Good sportigazgatója, Révész Attila nyert. Mondhatni, hogy nagy fölénnyel, hiszen sportigazgatónk 90 pontot gyűjtött be a szavazatokkal, míg a második Kubatov Gábor (Ferencvárosi TC elnök) 30, a harmadik Hajnal Tamás (FTC sportigazgató) 28 egységet szerzett.

Révész Attila ezzel rövid időn belül a második elismerését gyűjti be 2021-ben, hiszen korábban övé lett a csakfoci.hu Év sportvezetője díja is. Előtte, tavaly szeptemberben pedig a megyei közgyűlés Kovács József-díját vehette át a megye sportéletében kifejtett eredményes tevékenységének elismeréseként.

Másik kisvárdai érdekeltségű „dobogós” helyezés is született, hiszen korábbi vezetőedzőnk, Joao Janeiro 39 ponttal, Marco Rossi (119) és Szerhij Rebrov (40) mögött a harmadik helyen végzett A magyar labdarúgásért dolgozó nem magyar állampolgárságú edző kategóriájában.


Az nb1.hu által odaítélt kategóriagyőztesek 2021-ben

Magyar Aranylabda: Schäfer András

A legjobb NB I-es játékos: Myrto Uzuni

A legjobb magyar edző: Lőw Zsolt

A magyar labdarúgásért dolgozó nem magyar állampolgárságú edző: Marco Rossi

A legjobb magyar kapus: Gulácsi Péter

A legjobb magyar sportvezető: Révész Attila


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló