Újabb sikeres nemzetközi hétvége

2024-06-11 11:09:04
VLA

Szlovákiában zárta az évadot két gyermekszekciós csapatunk – a nagyobbak tornagyőzelemmel.

A szezon utolsó hétvégéjén a Várda LA két gyermekszekciós korosztálya is Szlovákia felé vette az irányt, ahol ismét komoly erőpróbákon vettek részt. Az U9 és az U10-es csapatunk is kétnapos viadalon szerepelt.

A kisebb, vagyis az U9-es csapatunk Lichartovcébe látogatott, ahol a két nap alatt tíz mérkőzést játszott már a jövő évi versenykiírásnak megfelelve, 6+1-es felállásban. Az első nap kiválóan sikerült, ekkor a későbbi tornagyőztes Slovan Bratislavát is sikerült legyőzni. Vasárnap a Gold-, vagyis Aranyágon folytatták a mérkőzéseket, amelyeken apróságok döntöttek a helyezésekről, így végül a 10. pozícióban végeztek.

A fotón: A VLA U9-es csapata az Aranyágon mérkőzhetett a rájátszásban


Az egy évvel idősebbekből álló, U10-es legénységünk (borítófotónkon) ismét nagyot ment Drienovban, ahol nagyszerű körülmények között, két nap alatt négy ország csapatain keresztül a hármas döntőbe jutott. A fináléban kapott gól nélkül megszerezték a tornagyőzelmet a nagyon erős mezőnyben! A két nap alatt tíz mérkőzést játszottak a gyerekek, és kiváló teljesítménnyel zárták a szezont!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló