Újabb rossz sorozattal számolnának le

2022-09-03 13:54:28
Kisvárda FC

Az elmúlt két évben négy meccsen csak egy pontot szerzett tartalékcsapatunk a Füzesgyarmat ellen – ezen változtatnánk. BEHARANGOZÓ

Lerázta magáról egyik démonát NB III-as csapatunk azzal, hogy tíznapos bajnoki szünetet követően le tudott győzni olyan csapatot, amely rosszabbul áll tőle a tabellán. A Békéscsaba II elleni szerdai hazai 4–0-val ezt az adósságát részben tehát rendezte NB III-as legénységünk. De vajon vasárnap, az újabb, ezúttal idegenbeli bajnokin le tud-e számolni Füzesabony-fóbiájával, hiszen a Békés megyei legénységgel szemben a korábbi két NB III-as évében (2020-2021: 0–2, 1–2, 2021-2022: 0–0, 0–2) képtelen volt meccset nyerni a Kisvárda Master Good II.

„A korábbi időszakban sajnos sok pontot veszítettünk ilyen helyzetben, úgyhogy ez azt is mutathatja, hogy sok mindenben léptünk előre – utalt a Békéscsaba elleni magabiztos sikerre Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Most megint olyan mérkőzés következik, amelynek kapcsán van tartozásunk az ellenféllel szemben, hiszen a Füzesgyarmat az a csapat, amelyet az elmúlt két évben egyszer sem sikerült legyőznünk, pontot is csak egyet szereztünk vele szemben. Nagyon bízom benne, hogy az eddigi szereplésünk kellő önbizalmat ad, sérültünk sincs, így teljes kerettel tudunk utazni, ezért gondolom azt, most van a legnagyobb esélyünk, hogy Füzesgyarmaton végre győztesen tudjunk lejönni a pályáról. Persze, az ellenfél erejével is tisztában vagyunk, tudjuk jól, hogy kik alkotják a füzesgyarmati csapatot, de mi is tapasztaltabbak lettünk, és azt gondolom, lesz esélyünk a három pont megszerzésére.”


NB III KELETI CSOPORT: 7. FORDULÓ

FÜZESGYARMATI SK (12.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (3.)

Füzesgyarmat, Lázár Gyla Városi Sporttelep, vasárnap, 16.00

Vezeti: Újhelyi Tibor (Kövér Tamás, Aczél Tibor)


A borítófotón: A két csapat legutóbbi meccsén, áprilisban Bíró Roland is labdába rúgott, de 2–0-s vereség lett a vége

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló