Újabb legyőzött ellenfél edzője távozik

2020-06-01 14:03:41
Kisvárda FC

A következő fordulóban már nem az a szakember ül az Újpest kispadján, aki szombaton Kisvárdán.

A Kisvárdán, szombaton elszenvedett 1–0-s vereség után lemondott posztjáról az Újpest FC vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics. A szerb szakember volt az NB I-en a legrégebben hivatalban lévő vezetőedző, 2013. októbere óta irányította a fővárosi csapatot, azóta 258 tétmérkőzésen ült a kispadon. Vignjevics utódja, honfitása, Predrag Rogan lett, aki legutóbb a szerbiai Krusevac edzője volt.

Érdekes, hogy a kisvárdai csapat legutóbbi fellépése, a még március 14-én, a Honvéd ellen idegenben 5–1-re megnyert mérkőzést követően is edzőváltásra került sor: akkor a kispestiek olasz szakvezetője, Giuseppe Sannino mondott le a posztjáról.

A Kisvárda Master Good NB I-es története során ez volt a negyedik alkalom, amikor a csapatunkkal játszott mérkőzések, és az azokon elszenvedett vereségeket követően távozni kényszerült az ellenfél edzője: 2018 őszen a Haladás 4–1-re kapott ki Kisvárdán, így Michal Hippnek mennie kellett; tavaly áprilisban a Felcsúton aratott 4–0-s sikerünket követően Radoki Jánost menesztették – az utóbbi két fordulóban történt edzőváltásokról pedig már szóltunk. A négyből három esetben NB I-es történetünk három legfölényesebb győzelmét követően váltottak az ellenfelek, most elég volt szimplán csak 1–0-ra nyerni hozzá.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló