Újabb korosztályban vendég a Vasas

2022-04-29 12:46:53
VLA

A Várda LA csapatai közül egyedül az U14-es játszik hazai környezetben. BEHARANGOZÓ, ÖSSZEFOGLALÓK

Sűrűsödik a program a korosztályos bajnokságokban is, két csapatunk (U16, U14) szerdán meccset pótolt (a mérkőzések összefoglalói az adott korosztály beharangozói alatt érhetők el), és szombaton újra pályára lép, ahogy – a pénteken szereplő U19-esek után – további három korosztály is. Egyedül az U14-esek játszanak itthon, nekik ugyanúgy a Vasas lesz a vendégük, mint egy héttel ezelőtt az U16-nak és az U15-nek.


MLSZ ORSZÁGOS U16 A CSOPORT, 11. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Mol Fehérvár FC (6.)–Várda LA (3.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Kilenc napon belül játsszuk a harmadik nehéz mérkőzésünket. A szerdai bajnoki után csak arra figyeltünk, hogy regenerálódjanak a játékosok, és minél optimálisabb állapotba kerüljenek szombat reggelre. Nehéz mérkőzésre számítok, de ha fejben átesünk a fáradtság okozta problémákon akkor meglesz a siker!


Összefoglaló a szerdai VLA–Puskás Akadémia FC mérkőzésről:

MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 20. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Paksi FC (7.)–Várda LA (4.)

Katona György, a VLA edzője: – Nehezen jutnak eszembe a szavak mert egy éve ezen a napon távozott közülünk egy nagyon értékes ember. Biztos vagyok benne, hogy több személyre volt olyan hatással, ami a mai napig elkíséri a pályafutását, legyen az vezetői, edzői, menedzseri vagy játékos titulusban. Az a futball iránti elhivatottság és energia, ami sugárzott belőle, elképesztő volt. Neumann Gábornak hívták. Tudom, hogy figyel minket és nagyon büszke lenne ránk. Emlékét megőrizzük. Ami pedig a ránk váró mérkőzést illeti, bízunk benne, hogy a Paks ellen azt az arcunkat fogjuk mutatni, amit a Vasas elleni második félidőben. Tanultunk az első félidei hibáinkból. Szeretnénk visszatérni a győztes útra és újra három pontot szerezni, de ehhez mindenkitől maximális teljesítményre és koncentrációra van szükség az első perctől.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 23. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (9.)–Vasas Kubala Akadémia (3.)

Törtei Tamás, a VLA edzője: – A hétközi, Ferencváros elleni mérkőzés jól sikerült, nem is feltétlenül az eredmény szempontjából, mert ugye döntetlent értünk el. Ugyanakkor, amit kértünk a játékosoktól, azt megpróbálták kivinni a pályára és alkalmazni, ez nagyrészt sikerült is. Ezen az úton megyünk tovább, átbeszéltük a hibákat és a pozitívumokat is, és hazai pályán a Vasas ellen mindenképpen győzelemre hajtunk, megpróbáljuk a bajnoki hajrát minél több ponttal zárni.


Összefoglaló a szerdai Ferencváros–VLA mérkőzésről:

MLSZ ORSZÁGOS U13, ÉSZAKKELET, 22. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Diósgyőri VTK–Várda LA*

Oláh Levente, a VLA edzője: – Ebben a csoportban az egyik legjobb csapat otthonába látogatunk, így nagyon jó mérkőzésre van kilátás. Szoros, a végletekig kiélezett mérkőzésre számítok, amelyen nüanszok dönthetnek majd. Mindenkinek a legjobb teljesítményét kell a pályára vinni, ha számunkra kedvező eredményt szeretnénk elérni Diósgyőrben. Márpedig ez a célunk!


MLSZ ORSZÁGOS U12, ÉSZAKKELET, 22. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Diósgyőri VTK–Várda LA*

Deák Béla, a VLA edzője: – A DVTK-val rendre színvonalas mérkőzéseket játszunk. Jól ismeri egymást a két csapat, ugyanis tavaly a Titánium Ligában többször találkoztunk. Idén is ez a bajnokság harmadik köre, az egy nullás idegenbeli vereség után hazai pályán három kettes győzelemmel válaszoltunk. Bízom a srácokban, ugyanis láttam az egész heti munkán, hogy nagyon várják a mérkőzést, és mivel a héten létszámban is gyarapodtunk, ezért remélem, ez a pályán nyújtott teljesítményünkben is megmutatkozik.


* Ezekben a korcsoportokban nem tartanak nyilván tabellát


A borítófotón: U16-os csapatunk szakmai stábja szerdán a Puskás Akadémia elleni bravúrnak örülhetett, és reménykedik a jó folytatásban

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló