Újabb hazai bajnoki előtt a kicsik!

2020-10-30 11:57:47
VLA

Legkisebb kiemelt szekciós csapataink itthon lépnek pályára – BEHARANGOZÓ

A héten már két mérkőzést maguk mögött tudhatnak a legfiatalabb szekciós csapataink, hiszen egy elhalasztott bajnoki mérkőzést pótoltak, valamint egy edzőmérkőzést is játszottak, most pedig a következő bajnokijuk előtt állnak a csapatok. Szombaton a Kiemelt U12-es és U13-as bajnokság Észak-Kelet csoportjának 9 fordulójában a Sajóvölgye Focisuli korosztályos csapatait fogadjuk a várkertben. Ebben a fordulóban mindkét találkozó egyidőben, 11 órakor kezdődik.

A tizenkétév alatti korcsoportban a mieink 15 pontot gyűjtöttek idén, és a 3. pozícióból várják a következő fordulót. A VLA-s srácok eddig 7 találkozón léptek pályára, melyeken ötször nyertek és kettő alkalommal veszítettek, ezalatt 36 találatot rúgtak össze és csupán 7 alkalommal vették be az ő kapujukat. A Sajóvölgye a maga 10 pontjával a tabella 6. helyén szerepel, a 7 mérkőzésükből 3 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség született.

„ Az ellenfélből nem igazán szoktunk készülni, inkább a saját játékunkra koncentrálunk, és ez most sem lesz másképp. Jelenleg 3 meghatározó játékosunk hiányzik, de azt gondolom, hogy ennek ellenére kötelező a szombati győzelem.” – mondta a mérkőzés előtt Törtei Tamás vezetőedző.

Az U13-as korosztályban csapatunk jelenleg a 4. helyen áll 12 ponttal, három mérkőzéssel kevesebbet játszva, mint a 6 pontos előnnyel az első helyen álló DVSC csapata. A lejátszott mérkőzéseik alkalmával 4 győzelem és 1 vereség született, és 26-8 a mieink gólkülönbsége. Aktuális ellenfelük pont nélkül a 10. helyen szerepel, nekik az eddigi hét találkozójuk alkalmával még nem sikerült mérkőzést nyerniük.

„A héten a harmadik mérkőzésünket játsszuk terv szerint. Mindenkinek játéklehetőséget igyekszünk adni. Az elvárás nem lehet más hazai pályán, mint egy fölényes győzelem.”– nyilatkozta Erős Gábor az U13-as csapatunk vezetőedzője.

MLSZ KIEMELT U12 ÉSZAK-KELET, 9. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA (3.)– Sajóvölgye Focisuli (6.)

MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAK-KELET, 9. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA (4.)– Sajóvölgye Focisuli (10.)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló