Újabb gól az U20-as válogatottban

2022-09-26 17:54:36
Kisvárda FC

Északmacedón támadónk a két mérkőzésen három góllal tette le a névjegyét.

Második mérkőzésén is szerzett gólt Mario Ilievszki Észak-Macedónia U20-as válogatottjának színeiben. Támadónk pénteken két góllal járult hozzá Albánia 3–1-es legyőzéséhez a horvátországi Csáktornyán, hétfőn pedig ugyanott részese volt a Szaúd-Arábia elleni 1–1-es döntetlennek.

Mi az, hogy!? Mario Ilievszki ezúttal a második félidőben jutott lehetőséghez, miután a szövetségi edző olyan játékosok teljesítményére is kíváncsi volt, akik pénteken nem léptek pályára. A szünetben beálló Mario a 62. percben egyenlített, előzőleg az ázsiaiak közvetlenül az első félidő lefújása előtt jutottak vezetéshez – büntetőből. Ilievszkiék azok után főleg be kellett érjék a döntetlennel, hogy a 64. perctől kezdve a végéig emberhátrányban futballoztak. Csatárunk számára tehát jól sikerült a válogatott periódus, hiszen két meccsen három gólt is szerzett – az összesen négy északmacedón találatból...

A felnőtt válogatottba behívott kisvárdai labdarúgók mérkőzése a Nemzetek Ligájában 20.45-kor kezdődik: a B-ligában érintett Montenegró Finnország ellen hazai pályán, a C-divízióban Bulgária Észak-Macedónia vendégeként lép pályára. Előbbiben Driton Camaj, a bolgároknál Janisz Karabeljov vár bevetésre – a pénteki meccsen mindketten csereként beállva jutottak lehetőséghez.


A borítófotón: Mario Ilievszki (balra) válogatottban nyújtott teljesítményéért jár az elismerő taps

Fotó: Móricz Csaba


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló