Újabb dobogós rivális

2020-09-12 13:57:06
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk vasárnap immár nem a stadionban, hanem a korábbi centerpályán fogadja a Tiszakécskét.

Nem akarnak elfogyni azok a csapatok, amelyek komoly és magasabb osztályú múlttal rendelkeznek. Az NB III-ban szereplő második számú legénységünk megmérkőzött már a Jászberénnyel, a Tiszaújvárossal, az Egerrel és a Cegléddel, vasárnap pedig a tavaly még az NB II-ben szereplő, egykoron pedig az élvonalban is megfordult Tiszakécske lesz a vendégünk. A meccs 16.30-kor kezdődik, de immár nem bent, a stadionban, hanem a korábbi centerpályánkon, a vár mellett.

A tabellán a harmadik helyen álló, de egy meccsel kevesebbet játszó, így a vesztett pontok alapján akár éllovasnak is tekinthető Tiszakécske ismerős edzővel érkezik, hiszen immár az a Nagy Sándor irányítja a Bács-Kiskun megyei alakulatot, aki az előző bajnokságban még a megyei bajnokságban szereplő kettes csapatunkat trenírozta.

„Úgy látszik, a bajnokság első felében nekünk ezek a nívósabb ellenfelek jutottak – állapította meg Szabó Balázs, a Kisvárda Master Good II edzője. – Ráadásul a menetrend is sűrű volt idáig, gyakran szerda-hétvége ritmusban játszottunk, így a regenerációra is gondot kellett fordítanunk. Nem a stadionban játszunk, és még az is lehet, hogy ez nekünk kedvez majd, hiszen az ellenfeleket ez a körülmény mindig feldobta, ezáltal segítette. Reménykedünk, hogy pontot vagy pontokat tudunk majd szerezni.”

Ez utóbbit már csak azért is, mert a Kisvárda II négy forduló óta veretlen, három döntetlen után, szerdán Cegléden nyerni tudott. Az is igaz, hogy hazai pályán még nem sikerült meccset nyernünk… A várdai csapat neve mellett kilenc forduló után mindenfajta eredményből három-három áll, és úgy tűnik, egyre kevesebb a félnivalója a nívósabbnak vélt csapatoktól.

„Az idő nekünk is dolgozik, egyre jobban összeszoknak a játékosaink, nem az a helyzet, mint az első fordulókban, amikor alig-alig ismerték még egymást az átjárás miatt is. Mi is egyre jobban tudjuk, hogy mit várhatunk azoktól, akiket úgymond fentről kapunk. Közben pedig a közösség is épül, aminek persze a jó eredménynek tesznek igazán jót” – említette Szabó Balázs.

Ahogy eddig is, a vasárnapi meccset is 500 forintos belépő megváltásával lehet megtekinteni. A hat éven aluliaknak és a 65 éven felülieknek nem kell belépőt váltaniuk. Bejárás ezúttal kizárólag a Vár utca felől lesz, a belépőt is az ottani kapunál lehet megváltani.


NB III KELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ

Vasárnap, 16.30: Kisvárda Master Good II (10.)–Tiszakécske VSE (3.)

Várkerti Sporttelep, v.: Kátai


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló