Új közlekedési rend a stadion körül

2019-08-01 10:25:27
Kisvárda FC

A Paks elleni mérkőzéstől kezdve már az új szabályok lesznek érvényben.

Változik a közlekedés rendje a Várkerti Stadion környékén. Ehhez türelmet és megértést kérünk szurkolóinktól.

A legfontosabb változás, hogy a Vár utca felől megszűnt az autós behajtás a sporttelep területére, onnan csak gyalogosan lehet megközelíteni a stadiont. Autóval, a város felől érkezve a Mátyás király utca (a köznyelvben csak Dögei út) felől lehet balra bekanyarodva behajtani az új bekötőúton, amelyet a két útszakasz találkozásánál táblával jelölünk (a mellékelt térképrészleten is ezt tüntettük fel).

A 4-es út felől érkezőknek ezúttal nem a TESCO-Aldi-körforgalomnál érdemes kihajtani, hanem a dögei körforgalomnál (Nyíregyháza felől érkezve másfél kilométeres plusztáv, Záhony felől érkezve annyival hamarabb kell letérni), és a Mátyás király úton haladva, a tűzoltóság épületét elhagyva kell majd jobbra fordulva, a jelölésnek megfelelően továbbhaladni.

A behajtási engedéllyel nem rendelkezők az új parkolóban hagyhatják autóikat, ott, amelyet a fesztivál ideje alatt is használni lehetett. Onnan 420-450 méteres sétával közelíthető meg a stadion. A belépőjeggyel nem rendelkezők a stadiont megkerülve juthatnak el a hazai oldalon található jegypénztárhoz.

Egyébként is azt szoktuk kérni szurkolóinktól, hogy időben induljanak el a mérkőzésre, és ha tudják, akkor elővételben vásárolják meg jegyeiket, ez most fokozottan igaz. Az elővételi jegyárusításra csütörtökön és pénteken is 8-15 óra között biztosítunk lehetőséget a Városi Tornacsarnok első emeletén, a mérkőzés napján 16 órakor nyit ki hazai oldalon a pénztár.

Visszatérve a parkoláshoz, a behajtási engedéllyel rendelkezők az ellenőrző pont után hajthatnak tovább a VIP-, a skybox-, a média- és a vendégparkolóhoz, ott már a tavalyról megszokott számozással parcelláztuk ki a parkolóhelyeket. Kérjük, autóikat azon a parkolórészen hagyják, ahova az engedélyük szól.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló