Új hét, Újpest, de a jegyértékesítés a régi

2018-11-05 15:00:58
Kisvárda FC

Péntekig a Városi Tornacsarnokban, szombaton a Várkerti Stadionban is meg lehet váltani elővételben a következő hazai meccs belépőit.

Tisztelt Szurkolóink!

Hiába biztosítottunk több héten át és a munkaszüneti napok alatt is lehetőséget arra, hogy elővételben megvásárolják a belépőket, sajnos a Honvéd meccs kezdetére megint nem jutott be mindenki a stadionba, mert sokan az utolsó pillanatra hagyják a vásárlást. A jegyvásárlást adminisztráció előzi meg, ezt nem mi találtuk ki, hanem törvényes kötelezettségünknek teszünk vele eleget. Az adminisztrációt felgyorsítja a klubkártya megléte, amelyet még mindig ki lehet váltani 500 forintos áron hétköznaponta 8 és 16 óra között a Városi Tornacsarnokban.

A stadionban technikai okok miatt több munkaállomás nem áll rendelkezésre, így bármekkora is az érdeklődés, nem tudjuk meggyorsítani a meccs előtti jegyértékesítést, és a türelmetlenség sem vezet eredményre. Éppen ezért – és mivel a következő, szombati Újpest elleni mérkőzésünkre is nagy az érdeklődés – újra megkérjük szurkolóinkat, hogy aki teheti, elővételben vásárolja meg belépőit. Péntekig a Városi Tornacsarnok első emeletén nyílik erre lehetőség 8 és 16 óra között, szombaton pedig már 11 órakor kinyit a hazai pénztár a stadionban. (A személyes jegyvásárláskor bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)

Adva van továbbá az on-line jegyvásárlási lehetőség, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is hozzá lehet jutni a belépőkhöz – ehhez viszont szükséges a klubkártya. Az így megvásárolt belépőket kinyomtatva mindenki hozza magával!

(Az Újpest elleni mérkőzésre is a kiemelt jegyárak vannak érvényben.)

Reméljük, hogy ismét olyan szépen megtelik a Várkerti Stadion, mint legutóbb, de a szurkolóink évekig alkalmazott jegyvásárlási szokásának is meg kell változnia ahhoz, hogy mindenki időben el is foglalhassa a helyét.

Köszönjük megértésüket, továbbra is: Hajrá, Várda!


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló