Új felületen az online jegyértékesítés

2022-07-15 05:48:59
Kisvárda FC

Az interneten keresztül is meg lehet vásárolni a hazai kupamérkőzésre érvényes belépőket.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) vezetőségének döntése értelmében az OTP Bank Liga és a Merkantil Bank Liga klubjai részére üzemeltetett központi jegyértékesítési rendszer az eddig ismert meccsjegy.mlsz.hu felületen megszűnt. Az online értékesítésről a kluboknak saját maguknak kell gondoskodniuk a jövőben.

A Kisvárda FC partnere továbbra is a Jegymester marad, így ezen a téren nincs különösebb változás. Az online megvásárolható meccsjegyek helyén viszont igen, a jövőben a https://jegymester.hu/event-host/3000 felületen lehet sorbanállás nélkül, kényelmesen megvásárolni a belépőket csapatunk mérkőzéseire. Ahogyan már a július 28-i, Kajrat Almati elleni Európa-konferencialiga selejtezőre is.

A mérkőzésre személyesen is megválthatók a belépők, pénteken 9-16 óra között lesz nyitva a Várkerti Stadion vendégpénztára (amely az Andy Vajna utca felől közelíthető meg), ahol nemcsak a nyár első tétmeccsére árulunk jegyet, hanem tart a bérletértékesítés is. A 2021-2022-es szezonra érvényes bérlettel rendelkezők számára július 20-ig tartjuk fenn a foglalást, hogy ugyanarra a helyre vegyék meg bérletüket, illetve az Ekl-meccsre érvényes belépőt, ahol az előző bajnokság mérkőzésein helyet foglalta. A Kajrat elleni meccsre a 2022-2023-as bérletek nem érvényesek.

A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló