Új edzővel folytatja az U15-ös csapat

2021-10-29 10:49:45
VLA

A premier hazai pályán lesz, miközben az U14-esek a listavezetőt fogadják – BEHARANGOZÓ.

Akadémiánkon házon belül oldották meg az U14-es csapat edzőkérdését: a Nyíregyháza Spartacus felnőttcsapatához asszisztensedzői minőségbe távozott Márton István helyét eddigi segítője, Katona György vette át. Az ő debütálása szombaton hazai pályán esedékes, a VLA U15 a Paksot fogadja.

Az U14 pedig a listavezető Budapest Honvéd-MFÁ-t, vagyis Oláh Levente alakulatának sem lesz könnyű dolga. További három csapatunkra megyei rangadó vár: az U17-esek a Csengert fogadják, míg a legkisebbek két csapattal Nyíregyházán lépnek fel.


MLSZ REGIONÁLIS U17 ÉSZAKKELET, 10. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (3.)–Csenger FC (4.)

Révész Csaba, a VLA edzője: – Jól szerepel a bajnokságban a Csenger, közvetlenül mögöttünk helyezkedik el a tabellán. A körülményekhez képest igyekszünk a legjobb összeállításban felállni és a célunkat megvalósítva megnyerni a mérkőzést.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 9. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (6.)–Paksi FC (7.)

Katona György, a VLA edzője: – Először is szeretném megköszönni a csapat nevében Márton István munkáját, nagyon sokat tanultunk tőle, sok sikert kívánunk neki. Sok volt a szünet a legutóbbi mérkőzés és a mostani között, nagyon vártuk már, hogy újra éles meccset játszunk. Sajnos több hiányzónk is van, de bízom benne hogy a mérkőzésen mindenki a tudása legjavát nyújtja és így sikeresek lehetünk.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 9. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (5.)–Bp. Honvéd-MFA (1.)

Oláh Levente, a VLA edzője: – A listavezető érkezik hozzánk szombaton, akik eddig még nem találtak legyőzőre. A Honvéd kiemelkedik a mezőnyből, ennek ellenére szeretnénk egy jó meccset játszani és itthon tartani a három pontot.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 8. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Nyíregyháza Spartacus FC–Várda LA

Törtei Tamás, a VLA edzője: – A szerdai mérkőzésünket sikeresen abszolváltuk, és Nyíregyházán is győzni szeretnénk. Betegségek és sérülések miatt ugyan vannak hiányzóink, de bízom benne, hogy a szombati meccsre azért kiegyenesedik a létszám. Próbálunk minden egyes mérkőzésen taktikailag és szakmailag is előrelépni, visszakapni azt, amit a meccset megelőző héten gyakorolunk. Remélem, hogy az eredmény mellett ezzel sem lesz gond.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 8. FORDULÓ

Szombat, 11.45: Nyíregyháza Spartacus FC–Várda LA

Deák Béla, a VLA edzője: – Nagyon örülünk, hogy végre újra tétmérkőzést játszhatunk, ráadásul a megyei riválisunk ellen. Rendre nagyszerű csatákat vívunk a Nyíregyházával, reméljük nem lesz ez másképp most sem. Szeretném a héten begyakorolt elemeket viszontlátni a pályán, és természetesen győzelmet várok a csapatomtól.


A borítófotón: Az U15-ös csapatunk játékosai ismerős, de mégis új edzőnek bizonyíthatnak


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló