U16: vissza a kezdetekhez!

2023-05-23 14:27:22
VLA

Ez a szerda is a korábbról elhalasztott mérkőzések bepótlásáról szól akadémiai csapataink számára. BEHARANGOZÓ

Még mielőtt befejeződne a bajnokság, az U16-os küzdelemsorozat felsőházi rájátszásában a felek visszatérnek a kezdetekhez, hiszen az első fordulóból elhalasztott Diósgyőr–VLA mérkőzést pótolják be szerdán. A felek egy hete Kisvárdán is találkoztak, akkor a mieink 2–1-re győzték le a nyolc csapatos felsőház nyolcadik helyezettjét, ami előrevetíti, hogy a dobogóért küzdő legényeinknek most sem lesz könnyű dolga, ezúttal idegenben.

Más, korábbról elhalasztott meccset is pótolnak csapataink: az U19-esek Fehérvárra látogatnak, míg a legkisebb két korosztályunk az Egert fogadja a Várkertben.


MLSZ ORSZÁGOS U19 B CSOPORT (9-16. HELYÉRT), 9. FORDULÓ

Szerda, 11.00: Mol Fehérvár FC (4.)–Várda LA (3.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Jól ismerjük a szerdai ellenfelet, már kétszer is találkoztunk vele, az alapszakaszban idegenben legyőztük kettő egyre, a rájátszásban hazai pályán három egyre. Elemeztük a fehérváriak játékát, tudjuk jól, hogy kiválóan meg tudják szervezni a támadójátékukat, de mi azt szeretnénk elérni, hogy keveset tartózkodjanak a mi térfelünkön, és inkább mi irányítsuk a játékot. Megint fontos lesz a jó helyzetkihasználás, no meg az, hogy hátul minél kevesebbet hibázzunk. A minél jobb helyezés elérése érdekében fontos az e heti két mérkőzés, de a szombati, MTK elleniről még nem beszéltünk, egyelőre a fehérvárit tartjuk szem előtt.


MLSZ ORSZÁGOS U16 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 1. FORDULÓ

Szerda, 12.00: Diósgyőri VTK (8.)–Várda LA (4.)

Katona György, a VLA edzője: – Tíz napon belül a harmadik mérkőzés következik. Sajnos a hétvégén kicsúcsosodott a fáradtság a csapatunkon ez főleg a befejezéseknél látszott, viszont rövid időn belül itt a lehetőség a javításra a diósgyőri stadionban. Jó ellenfél ellen lépünk pályára, nem lehet más célunk, mint begyűjteni a három pontot és újra visszatalálni a helyes útra.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 15. FORDULÓ

Szerda, 13.00: Várda LA–Eger SE

Deák Béla, a VLA edzője: – Az Egerrel rendre szoros, színvonalas mérkőzéseket szoktunk játszani. Nem téveszt meg bennünket, hogy az elmúlt találkozásunk alkalmával viszonylag nagyobb különbségű győzelmet arattunk ellenük. Becsületesen felkészültünk és az utolsó előtti bajnoki mérkőzésünkön jó lenne tovább nyújtani jó sorozatunkat és természetesen ezt a saját játékunkkal, domináns támadófutballal szeretnénk elérni.



MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 15. FORDULÓ

Szerda, 15.00: Várda LA–Eger SE

Oláh Levente, a VLA edzője: – Újabb hazai mérkőzés következik, hét napon belül ez lesz a harmadik. Elég sűrű a programunk, de a gyerekek eddig jól alkalmazkodtak ehhez az erőltetett menethez. Az Eger látogat hozzánk, amellyel gólgazdag mérkőzéseket szoktunk játszani, reméljük ez most is így lesz. A támadó zónáig rendre szépen eljutunk, viszont helyzeteink sokasága kihasználatlanul marad. Ebben előre kell lépjünk, már ezen a találkozón is látni szeretnénk a javulást. Ellenfelünket nem becsüljük le, de csakis a győzelem elfogadható a Várkertben.


A borítófotón: Az U16-osok Diósgyőr elleni párharcának szerdán következik a folytatása

Fotó: Ombodi Tamás


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló