Túl az első edzésen

2023-09-04 19:32:04
Kisvárda FC

Válogatott szünet ide vagy oda, hétfőn már gyakorlást tartott az új vezetőedzőnk. FOTÓGALÉRIA

Mátyus János vezetőedző és segítője, Felipe Matos vasárnap aláírta szerződését NB I-es csapatunkhoz, hétfőn kora este pedig meg is tartották az általuk vezetett első közös gyakorlást.

Előtte Révész Attila sportigazgató mutatta be az új edzőket az öltözőben, majd Mátyus János intézett szónoklatot a játékosokhoz. Aki ismeri őt, annak cseppet sem volt meglepő a habitus, amit a mondandójában képviselt.

Az első gyakorlás nyilván még az ismerkedésről szólt, kedden azonban már két tréning szerepel a programban, a terhelés adagolásánál figyelembe lehet venni, hogy sem ezen, sem a jövő héten nem lesz bajnoki. Meccs viszont igen, hiszen pénteken 11 órától az NB II-ben remek rajtot vett Nyíregyháza Spartacus vendégei leszünk Örökösföldön, 17-én, vasárnap pedig a Mol Magyar Kupában játszunk a Pilisi LK ellen.

Akadtak hiányzók, hiszen Danijel Petkovics és Driton Camaj a montenegrói válogatottnak a tagja, Mario Ilievszki pedig az északmacedón U21-es nemzeti csapatban szerepel a héten. Ugyancsak igazoltan van távol Mátyus János másik segítője, Bojan Trkulja, aki a szerb U19-es válogatott szakmai stábjában is helyet kapott.

A jelenlévő játékosok közül a pénteki újpesti góljával az immár legeredményesebb kisvárdai futballista (ez volt a 19. találata) Jasmin Mesanovic edzett külön kisebb izomsérülése miatt.


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő