Tudja, milyen ott gólt szerezni

2019-11-15 07:51:19
Kisvárda FC

Játékosunk, Gheorghe Grozav válogatott mezben szerzett már gólokat a kolozsvári stadionban.

Csapatunk vasárnapi (kezdés magyar idő szerint 15 órakor), kolozsvári barátságos mérkőzése a romániai játékosaink miatt is pikantériát ad. A CFR-hez utazó keretnek tagka lesz Cornel Ene, Claudiu Bumba és Gheorghe Grozav is. Utóbbinak, a 29-szeres válogatott kisvárdai támadónak különös emléke is van a mérkőzésnek otthon adó Dr. Constantin Radulescu Stadionból.

„Mondhatjuk, nagy megtiszteltetésnek számít, hogy a CFR meghívta csapatunkat egy barátságos mérkőzésre – mondta Gheorghe Grozav, aki azért is léphet pályára a vasárnapi mérkőzésen, mert ezúttal nem kapott meghívást a román válogatott keretébe. – A CFR az elsőszámú román csapatnak számít, a bajnoki cím védője, és az Európa-ligában is szépen menetel. Olyan szinten álló klub, mint Magyarországon a Ferencváros vagy a Mol Fehérvár FC, csak a nemzetközi porondon meghatározóbb a romániai csapat. A két kolozsvári csapat közül a másik, vagyis a másodosztályban szereplő Universitatea Cluj a népszerűbb, de a CFR stadionjában is rendre kiváló a hangulat. Ellenfélként néhányszor játszottam a Radulescu Stadionban, ahol a legemlékezetesebb mérkőzésem az volt, amikor a két évvel ezelőtti barátságos mérkőzésen az én két gólommal győztük le kettő nullra Törökországot. Örülök neki, hogy Kolozsváron lépünk pályára, de számunkra és számomra is az a legfontosabb, hogy a következő, Debrecen elleni bajnokin érjünk el jó eredményt.”


A fotón: Gheorghe Grozav 10-es mezben azon a bizonyos két évvel ezelőtti, törökök elleni kolozsvári mérkőzésen (Fotó: AFP)


Következő mérkőzés
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2021-12-12 18:45
OTP Bank Liga, 16. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
2-1
2-1
Mol Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-05 13:30
OTP Bank Liga, 15. forduló