Trükk is kellett a győzelemhez

2018-10-15 14:18:01
Kisvárda FC

Utánpótlás híradó: Az U14-es, az U15-ös, az U17-es és az U19-es akadémiai csapataink közül a 15 éveseknek kellett a leginkább megküzdeniük a győzelemért.

MLSZ U14 II. osztály, Észak-Kelet, 8. forduló

Nyírbátori FC–Várda LA 0–14 (0–6)

VLA: Jóbi (Révész Barnabás) – Babich (Grunda), Gáncsos (Gyüre K.), Ténai, Juhász (Kovalchin) – Jávor (Szilágyi B.), Vojtko, Lukesha (Széll) – Kosovshchuk (Bíró B.), Puporka, Tyrkus

Gól: Puporka 6, Tyrkus 3, Kosovshchuk 3, Lukesha, Vojtko

Kovács János edző:Újabb, könnyednek tűnő győzelemre gondolhatnánk, de látjuk, milyen taktikai és fizikai feladataink vannak a jövőben. Nagyon fontos feladat az is, hogy a srácok megértsék, még rengeteg tanulni valójuk van, mert sokkal magasabb szintet kell elérniük mindenben!


MLSZ U15 II. osztály, Észak-Kelet, 8. forduló

Nyírbátori FC –Várda LA 1–2 (1–0)

VLA: Mudri (Császár) – Nyéki, Khudan (Gritsu), Remenyiczki (Medve), Kofel –

Helesh (Cservenyák), Tintér (Papp J.), Dolhai D. – Simon M., Bokor, Pataki.

Gól: Tintér, Bokor

Virágh István edző: – Először is gratulálok nyírbátori kollégáimnak, Katona Gyurinak és Unciás Rémusznak, mert nagyon sokat fejlődtek a játékosaik! Kívánjuk, hogy egyesületük problémája mielőbb oldódjon meg! A mérkőzésen nagyon önfeláldozó játékot láthattunk ellenfelünktől, amelynek játékosai mindent bevetettek. A mérkőzés végén kis trükk kellett részemről, amiért elnézést kérek és lehet sokba is fog kerülni, de az utolsó pillanatokban szerzett győztes gólt, és az azt követő örömöt látni a csapatainkon, amelyek közösen ünnepeltek, mindent megért! Tudtam, ha végig kitartunk, sikeresek lehetünk, de nehéz mérkőzés volt végre. Bízom benne, hogy a három sérültünk mielőbb visszatérhet.


MLSZ U17 III. osztály, Észak-Kelet, 8. forduló

Várda LA–Mátészalkai MTK 17–1 (8–0)

VLA: Végső – Czene Z., Bíró R., Vass B. (Kalii), Illés G. (Szaharda), Csontos, Révész Bálint (Miczák), Riznychenko, Szabó V. (Újvári), Domokos M. (Czérna), Koszta Z. (Martynuzzi). Edző: Deák Béla.

Gól: Illés G. 5, Riznychenko 5, Bíró R. 2, Koszta Z., Czene Z., Vass B., Domokos M., Újvári.


MLSZ U19 III. osztály, Észak-Kelet, 8. forduló

Várda LA–Mátészalkai MTK 11–0 (3–0)

VLA: Révész D. – Bálint N., Lusánszki, Szőr (Barta Á.), Szikszai T., Gyüre T. (Ötvös Sz.), Köblös B. (Yavoriv), Dibáczi (Országos), Avetisyan, Khimich (Kolozsi), Severnyov (Atamas). Edző: Korolovszky György.

Gól: Ötvös Sz. 3, Khimich 2, Kolozsi 2, Atamas 2, Severnyov, Barta Á.

(A fotón: Kovács János edző együtt örült tanítványaival az U15-ösök győzelmének)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló