Triplán és duplán fénylő csillagok

2020-08-14 13:08:01
Kisvárda FC

Játékosaink megvédték címüket a Kelet-Magyarország olvasótáborának játékában.

A megyei napilap, a Kelet-Magyarország és a hozzá tartozó hírportál, a Szabolcs Online a 2019-2020-as bajnoki év végén is megszavaztatta olvasóit az ügyben, hogy kik voltak a a különböző bajnoki osztályok legjobbjai, avagy az Év futballcsillagai.

Minthogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Kisvárda Master Good az egyedüli élvonalbeli csapat, az NB I-es kategóriában biztosra volt vehető, hogy csapatunkból kerül ki a győztes. Az öt jelölt közül végül – abszolút nem érdemtelenül – a csapatkapitány Lucas lett a díjazott, így azok után, hogy brazil-magyar játékosunk a Nemzeti Sportban is bekerült az év válogatottjába, újabb elismerésben részesült. Ráadásul zsinórban harmadszor nyerte el a Kelet díját, első alkalommal még az NB II-es kategóriában, de korábban is lett már közönségdíjas.

Zsinórban másodszor lett győztes, így aztán Szőr Levente is megvédte címét a megyei I. osztály kategóriájában. A már két élvonalbeli meccsel is rendelkező középpályásunk a mostani bajnokságban minimum az NB III-as kategóriában verseng majd, de ki tudja, talán az NB I-esek között is harcba szállhat a címért, minthogy tagja lett az első csapat huszonötös keretének.

A pénteki gála további díjazottjai: Hornyák Marcell (NB II, Nyíregyháza Spartacus), Szokol Zsolt (NB III, Sényő), Kozma Máté (megyei II. osztály, Gyulaháza), Szolyka Gergő (közönségdíj Tiszavasvári).

Játékosainknak és valamennyi díjazottnak gratulálunk! A Kelet-Magyarország olvasótáborának köszönünk minden játékosunkra adott voksot, a szerkesztőségének pedig azt, hogy ápolják ezt a hagyományt.


A borítófotón: Lucas (balra) és Szőr Levente is megvédte címét a voksoláson


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló