Tripla, dupla, szimpla

2020-06-29 13:46:48
Kisvárda FC

Három fórumon is két-két, összesen három játékosunk került be a forduló válogatottjába.

A forduló válogatottját a számok alapján, pontosabban a játékosok értékindexe alapján összeállító Instat megerősítette azt, amit a Nemzeti Sportnál láttak. Abban az értelemben legalábbis, hogy mindkét fórumon ugyanaz a két játékosunk került be az utolsó, 33. forduló válogatottjába.

Dombó Dávidot a diósgyőri mérkőzésen bemutatott három bravúrja emelte a legjobbak csapatába, és az, hogy nem kapott gólt, Kovácsréti Márkot pedig a két gólpassza.

A Nemzeti Sportnál a forduló válogatottja így fest: Dombó (Kisvárda Master Good) – Szolnoki (Puskás Akadémia), Máté Zs. (Újpest), Szabó J. (Paks) – Simon K. (Újpest), Knezevic (Puskás Akadémia), Könyves (Paks), Kovácsréti (Kisvárda Master Good) – Bacsa (Újpest), Babati (Zalaegerszeg), Tokmac (Ferencváros).

Az InStat válogatottja a 33. fordulót követően: Dombó (Kisvárda Master Good) 302 – Farkas D. (Mezőkövesd) 291, Szolnoki (Puskás Akadémia) 323, Pávkovics (DVSC) 304, Nagy Zs. (Puskás Akadémia) 303 – Vécsei (Ferencváros) 291, Van Nieff (Puskás Akadémia) 325, Tokmac (Ferencváros) 308, Kovácsréti (Kisvárda Master Good) 296 – Könyves (Paks) 278, Hodzic (Mol Fehérvár FC) 331.

Időközben a csakfoci.hu is közzétette az utolsó fordulóban látottak alapján a legjobbnak vélt csapatot, és abban ugyancsak két várdai játékos kapott helyet. Az ilyen módon triplázó Kovácsréti Márk nevével itt is találkozunk, mellette első gólunk szerzője, Nemanja Obdarovics került be a szakportál válogatottjába, amely így fest: Dibusz (Ferencváros) – Osváth (Paks), Szélpál N. (Paks), Szabó J. (Paks) – Simon K. (Újpest), Obradovics (Kisvárda Master Good), Tokmac (Ferencváros), Kovácsréti (Kisvárda Master Good) – Könyves (Paks), Hodzic (Mol Fehérvár FC), Bacsa (Újpest).

A csakfoci.hu így értékelte játékosaink beválogatását.

Kovácsréti Márk: A 19 éves játékos az utolsó három fordulóban kezdő volt, ráadásul Kaposváron gól is szerzett. Ezúttal a mezőny legjobbja volt: a meccs elején Obradovicsot, a szünet előtt pedig Vianát hozta kihagyhatatlan helyzetbe.

Nemanja Obradovics: A szerb légiósnak jobbára csak kiegészítő szerep jutott Kisvárdán, ezúttal azonban meghálálta a bizalmat. Egy higgadta csel után már a 8. percben vezetést szerzett csapatának, így a kiesés ellen harcoló csapata a folytatásban nyugodtan játszhatott.Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló