Továbbjutás a csoportból

2019-06-28 15:17:16
Kisvárda FC

Szombaton már az egyenes kiesés szakaszban folytatják a küzdelmeket szurkolóink az ukrajnai Lvivben.

Ahogy arról korábbi híradásunkban beszámoltunk, a Kisvárda Master Good szurkolói csoportja, a Várkerti Vitézek az egyedüli magyarországi résztvevője az Eurofanz19 elnevezésű nagypályás futballtornának. A mieink a csoportmérkőzéseket a holland Feyenoord elleni 2–1-es győzelemmel kezdték, majd nyomban utána, pihenő nélkül az olasz AS Roma magyar játékosokkal is megerősített fanatikusai ellen játszottak – és veszítettek 1–0-ra.

A lebonyolítás másik különlegessége volt, hogy a kisvárdaiak már a harmadik meccsüket játszották az akkor bemutatkozó, ennélfogva jóval frissebb Eintracht Frankfurt drukkerei ellen, a meccset 2–1-re a németek nyerték. A mezőny legjobbja, görög származású kapusunk, a Döge megye hármas csapatában is szereplő Andreas Kritharakis volt, akit a tornán forgató televíziós stáb is megszólaltatott. Góljaink közül kettőt Sáreczki Ferenc szerzett, ő a Feyenoord és a Frankfurt ellen talált be, míg a nyitó mérkőzésen ifjabb Tintér István is eredményes volt.

A szombati, egyenes kieséses szakaszban délután szerepelnek a kisvárdaiak – a három pénteki meccs fáradalmait talán valamennyire kipihenve.


Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
5-1
4-0
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-05-09 17:00
OTP Bank Liga, 33. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk