Tovább tart az együttműködés

2021-08-04 16:34:00
Kisvárda FC

A klubunk szponzorai a nehezebb idők után is kitartanak csapatunk mellett.

Ahogy minden bajnokság első hazai mérkőzése előtt, úgy ezúttal is szponzori találkozót szerveztünk, amelyen a Várkerti Stadion skyboxainak bérlői vették részt. A megbeszéléshez remek hangulatot adott csapatunk első fordulóban aratott győzelme, valamennyi szponzorunk gratulációval és elismerő szavakkal illette a klubunkat képviselő sportigazgatót, Révész Attilát.

Ő pedig abbéli reményének adott hangot, hogy a csapat hasonló sikerekkel hívja majd fel magára a figyelmet a folytatásban is, amihez persze szükség van a támogatókra is. Szponzoraink életét is megkeserítette a pandémia, ha másért nem, azért, mert nem tudtak Kisvárda-meccsekre járni... A megbeszélésen elhangzott, a felek együttműködése a jövőben is zökkenőmentes lesz, a skyboxbérlők a következő bajnokságban is kitartanak a csapat mellett, mi pedig igyekszünk őket a pályán és azon kívül is messzemenőkig kiszolgálni.

Pénteken 20 órától, az újonc Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésen tehető meg az első lépés.

A szponzori találkozó résztvevői, balról: ifj. Pekó László, Háda György, ifj. Szabó Ferenc, Révész Attila, dr. Seszták Miklós, Veresné Oláh Zsuzsa, Bárány László és Bacsó István


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló