Tovább építeni a pozitív sorozatot

2023-12-09 13:20:21
Kisvárda FC

A védekezés remélt stabilizálása mellett a Diósgyőr ellen támadásban kell elsősorban előrelépni. BEHARANGOZÓ

„Végre a jó oldalon lehettem” – utalt az MTK elleni mérkőzés győzelem (3–1) után Feczkó Tamás arra, hogy abban a párharcban megtapasztalhatta a győzelem ízét, amire a fővárosiak edzőjeként nem volt lehetősége a Kisvárda Master Good ellen. Vezetőedzőnk diósgyőri trénerként is van múltja a csapatunk ellen, azon a négy mérkőzésen, amelyen ő irányította a DVTK-t két kisvárdai győzelem, valamint egy-egy diósgyőri siker és döntetlen született. A DVSC elleni hazai 0–0 után fontos lenne, hogy a győzelmeink száma gyarapodjon.

„A legutóbbi fellépésünk kapcsán az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet, hiszen nem sikerült hazai pályán nyerni, viszont nem kaptunk gólt, és ebben a bajnokságban most először fordul elő, hogy egymást követő két meccsen veretlen a csapat – mondta Feczkó Tamás, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Mind a stabilitásra, mind pedig a pozitív sorozat építésére szükségünk van, miként minden pontra is. A fiúk nagyon jól dolgoztak a héten, a múlt szombati mérkőzésen előforduló hibákat igyekeztünk elsősorban kijavítani.”

A győzelemhez gólra, gólokra van szükség – vajon ráleltek-e a játékosok a gólszerző formára...?

„A Debrecen elleni mérkőzés előtti hét inkább a védekezés gyakorlásáról szólt, hogy minden részletet pontosítsunk, ezen a héten viszont a támadásvezetésekre helyeztük a hangsúlyt, ugyanis az előző meccsen kevés lehetőséget tudtunk kialakítani, és azokat sem tudtuk eredményesen befejezni – így a vezetőedző. – Reméljük, mint ahogy a múlt héten a védekezés javulása tettenérhető volt, ezúttal a támadásainkon is meglátszik majd a javulás.”

Miről szól ez a mérkőzés? És itt elsősorban nem a tréner diósgyőri múltjára gondolunk...

„Nagy újdonságot nem mondok azzal, hogy számunkra minden mérkőzés egyfajta élet-halálharc, és okosan, tudatosan, koncentráltan kell játszani, és begyűjteni a három pontot” – adta ki a jelszót Feczkó Tamás, akinek az összeállítást illetően vannak gondjai, hiszen több játékos szerepeltetése is minimum kérdéses.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló