Tovább, az új kihívásokért!

2021-05-11 20:01:06
Kisvárda FC

Játékosunk, Driton Camaj elégedetten nyilatkozott egy szerb sportportálnak a Kisvárdán tapasztaltakról.

Terjedelmes írást közöl a szerb sportklub.rs oldal csapatunk játékosáról, Driton Camajról (borítófotónkon balra), aki az utolsó fordulóban megszerezte első gólját a magyar NB I-ben. Az írásban megszólaltatott 24 éves montenegrói játékos elismerőleg beszélt a magyar bajnokságról és klubunkról is.

A szerb portál úgy véli, a bajnokság legkellemesebb meglepetését a Kisvárda szerezte meg azzal, hogy az ötödik helyen végzett és bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe. A korosztályos válogatottakban megfordult Camajt pedig az egyik potenciális jelöltnek tartja a felnőtt válogatottba kerülésre.

„Nagy szezon mögött van a klub és én is – nyilatkozta Driton Camaj. – Az elsődleges célt, a bennmaradást gond nélkül elértük. A legvégéig küzdöttünk az európai porondért, de a kupa elődöntőjében nem volt szerencsénk az Újpest ellen, amikor is nagy védelmi hiba után egy nullra veszítettünk. A klubban mindenki rendkívül elégedett, új fejezeteket írtunk a történelemkönyvbe, de mindaz, amit elértünk, egyúttal arra is ösztönöz, hogy újabb célokat tűzzünk ki a következő szezonra, elsősorban a nemzetközi porondért vívott harcra gondolok" – hangsúlyozta Driton Camaj, majd így folytatta:

„Őszintén szólva nem számítottam rá, hogy azonnal képes leszek felvenni a harcot a csapatban betöltött jelentős szerepért, de ismét kiderült, hogy a munka, az erőfeszítés és az áldozatok megtérülnek. Elégedett vagyok a Magyarország rendkívül magas színvonalú bajnokságában mutatottakkal, a nagyszerű szezon után örülök a vakációnak, majd sok optimizmussal és nagy ambícióval fordulok az ezt követő kihívásokhoz. A Kisvárda jól szervezett, évről évre fejlődő klub. Ezért az elkövetkező évben képesek vagyunk egy új oldalt nyitni a történelemkönyvbe azáltal, hogy felkerülünk az európai porondra.”


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló