Tovább acélosítani a pozíciót

2023-04-08 12:12:38
Kisvárda FC

Ellentétes formában lévő csapatok húsvétvasárnapi matinémérkőzése a Várkertben. BEHARANGOZÓ

A szerdai, békéscsabai döntetlennel (1–1) immár hat mérkőzésre rúg NB III-as csapatunk veretlenségi sorozata, amely három-három győzelemből és döntetlenből áll. Húsvétvasárnap újabb, ezúttal hazai mérkőzés vár tartalékcsapatunkra, amely matinéidőpontban, 11 órakor fogadja a Tiszafüredet a jól megszokott helyszínen, vagyis a Várkerti Sporttelep Vár utca felőli pályáján. A belépés is onnan lehetséges.

„A sorozatterhelésből adódóan azért mutatkoznak a fáradtság jelei, de minden lehetőség adott arra, hogy a játékosok kellően felfrissülve várják a vasárnapi mérkőzést – árulta el Gerliczki Máté, a Kisvárda Master Good II edzője. – A célunk az, hogy folytassuk a szép sorozatunkat, sőt, szeretnénk megnyerni a mérkőzést, még ha tudjuk is, a Tiszafüred remek csapat. Egy újabb sikeres mérkőzéssel tovább távolodnánk a veszélyes zónától és sikerülne acélosítani helyünket a középmezőnyben.”

A két csapat őszi mérkőzését az utolsó percben szerzett góllal 1–0-ra nyerte meg a Tiszafüred hazai környezetben, ám a Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek az utóbbi időben gödörbe kerültek, utóbbi öt meccsükből négyet elveszítettek, míg legutóbb a Tiszaújváros ellen értek el döntetlent. A mieink közül vasárnap Nagy Mihály Krisztián öt sárga lap, Nazar Ponomarenko pedig sérülés miatt nem játszhat, míg a Békéscsabán súlyos szájsérülést szenvedett Simon Mátyásra többhetes kihagyás vár.


NB III KELETI CSOPORT: 30. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (13.)–FACULTAS-TISZAFÜREDI VSE (8.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 11.00

Vezeti: Szántó Simon Péter (Flinta Zoltán, Németh Balázs)


A borítófotón: Az október 2-i, idegenben elszenvedett 1–0-s vereségért szeretne visszavágni csapatunk

Fotó: Ombodi Tamás





next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló