Toronymagasan nyert a „ronaldinhós" gól

2021-02-03 13:49:07
Kisvárda FC

A Mol Magyar Kupa előző két körének gólszépségversenyét a még játékosként is aktív Erős Gábor nyerte.

A Mol Magyar Kupa Facebook-oldalán három héttel ezelőtt meghirdették a sorozat idei kiírásában az előző két forduló gólszépségversenyét. A jelöltek között ott volt a Mándok VSE játékosának, Erős Gábornak a Mezőkövesd elleni mérkőzésen (1–8) szerzett gólja is. Erős Gábor a kisvárdai klubban a felnőttcsapat asszisztensedzőjekénk valamint akadémiánkon a VLA U13-as legénységének trénereként is dolgozik, így a kisvárdaiak támogatását is élvezhette a szavazáson a gólja, amely valóban a legszebbek közül való volt a tízes listán. A gólszépségversenyre jelölt gólok itt tekinthetők meg:

A szavazást toronymagasan nyerte Erős Gábor, akit a szavazást rendező molkupa.hu portál is megszólaltatott – ebből idézünk most

„Nem jutott eszembe Ronaldinho gólja” – mondta nevetve Erős Gábor, amikor a molkupa.hu utólérte a Mol Magyar Kupa főtábláján esett gólokból szervezett szavazás győztesét. Az első kérdés csak félig volt vicc, hiszen a brazil válogatott modern történetének egyik legnagyszerűbb gólja több szempontból is hasonlított Erős Mezőkövesd elleni találatára, de az egykori remek középpályás gyorsan lehűtötte a kedélyeket: – Ronaldinho lövése majdnem az oldalvonal mellől jött, és pont az volt benne a zseniális, hogy a kapus, ha jól emlékszem, David Seaman beadásra számított. Nem mondom, mutatós lövésből született az én gólom is, de a ronaldinhós összehasonlítást mosolyogva fogadom” – mondta vidáman Erős Gábor.

Arra a kérdésre, hogy miért nem ünnepelte meg jó alaposan a káprázatos gólt, a játékos elmondta, hogy soha nem volt az a tombolva ünneplős fajta, ráadásul a meccs sem úgy állt, hogy nagy ünneplést kellett volna csapni utána. „0-3 volt az első félidő, ez a gól pedig a második félidő elején született. Elég furcsán is nézett volna ki, ha negyvenévesen letépem a mezem, és körbefutom a pályát 1–3-nál.”


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló