Törökszentmiklós az úticél

2021-08-21 23:13:50
Kisvárda FC

Az eddig minden meccsén négy gólt kapott újonc otthonába utazik NB III-as csapatunk – BEHARANGOZÓ.

Míg NB III-as csapatunk három eddigi bajnokiján kilenc gólt szerzett, addig vasárnapi vendéglátója, az újonc Törökszentmiklós tizenkettőt kapott. Ráadásul igazságosan elosztva, hiszen a Jász-Nagykun-Szolnok megyei alakulattal szemben eddig a Jászberény (0–4), hazai pályán a Debreceni EAC (0–4) és a BKV Előre is négy-négy gólt ért el.

„Nyilván ellenfelünk nem így képzelte el a bajnoki rajtját, az is elég egyértelmű, hogy nem szerzett pont nélkül fogja zárni a bajnokságot, és az sem magától értetődő, hogy mi is kitömjük majd az újoncot – mondta Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Figyelmeztető jel a számunkra, hogy a salgótarjáni mérkőzésünk eredménye sem mutatta meg, hogy valójában mekkora fölényben is futballoztunk. Most megint idegenbe megyünk, és sehol sem könnyű nyerni. A Törökszentmiklós nyilván a biztonságra törekszik majd, törekvéseit segítheti, hogy látszólag keskenyebb a pályája a megszokottnál. Nincs mese, nekünk bármilyen körülmények között át kell játszanunk a védelmét, és természetesen győzni szeretnénk.”

A vasárnap délutáni mérkőzésen nem lehet ott a csütörtöki edzésen megsérült Abov Avetiszjan, míg az NB I-es csapat hétvégén meccsén még eltiltott Ötvös Bence továbbra is Kocsis János rendelkezésére állhat.


NB III KELETI CSOPORT: 4. FORDULÓ

TÖRÖKSZENTMIKLÓSI FC-VETERINER (20.)–KISVÁRDA MASTER GOOD (3.)

Törökszentmiklós, vasárnap, 17.30

Vezeti: Dobai János (Ancsin Zoltán, Németh Balázs)


A borítófotón: Ötvös Bence ezen a hétvégén még NB III-as csapatunkban rúghat labdába

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló