Töretlen bizalommal Felcsútra

2023-10-05 12:25:41
Kisvárda FC

A válogatott szünet és a döntően hazai meccsekből álló sorozat előtt pénteken a Puskás Akadémia vendégei leszünk. BEHARANGOZÓ

Két szempontból is szakaszzáró mérkőzés lesz a pénteki: a Puskás Akadémia elleni bajnokit követően újabb válogatott szünet következik, illetve lezárul a csak idegenben játszott meccseink sora, hiszen a következő fordulóban, október 21-én már hazai körülmények között tudjuk fogadni a Mezőkövesdet.

Péntek este Felcsúton mi nyitjuk a 9. fordulót, öt vereség után nagyon időszerű lenne véget vetni a negatív szériának.

„Azzal kezdeném, hogy töretlen a bizalmam a csapat felé – vágott bele a meccs előtti mondandójába Mátyus János vezetőedző. – Már csak azért is, és erről többet már tényleg nem szeretnék beszélni, mert nagyon nehéz helyzetben vagyunk, össze kell fognunk, és a hozzáállásnak, a hitnek töretlennek kell lennie. Ebben a szellemben készültünk a következő mérkőzésre, ami borzasztóan nehéz lesz, de amennyire sikertelen volt a múltunk a Fehérvár ellen, annyira kedvező a csapat mérlege Felcsúton, így ebbe is tudunk kapaszkodni. Bízom benne, hogy megindulunk fölfelé, és ha tudnánk szerezni egy pontot, vagy akár hármat, erővel és önbizalommal vághatnánk neki a döntően hazai meccsekből álló következő sorozatunknak.”

Mátyus János arról is beszélt, hogy mi volt leginkább az, amit nem tudott elfogadni a csapattól a fehérvári összecsapáson, illetve mi a véleménye a pénteki ellenfélről.

„Fásultságot éreztem, ami nálam nem fér bele – így Mátyus János. – A Fradinál inkább a második félidőben játszottunk jól, Fehérváron az első sikerült jobban, szünet után az akarati tényezők sem mindig tetszettek, ez most rendben lesz, garantálom. A Puskás pragmatikus futballt játszó csapat, felkészültünk belőle, mindent megtettünk a heti munka során, hogy eredményesek legyünk péntek este.”


A borítófotón: Jasmin Mesanovic is tudja jól, Felcsúton talpon kell maradni!


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő