Több kell, mint eddig!

2022-03-26 15:06:15
Kisvárda FC

Az óraátállítás után játszik hazai bajnoki mérkőzést NB III-as tartalékcsapatunk. BEHARANGOZÓ

Idei hat mérkőzésén veretlen (két győzelem mellett négy döntetlen) NB III-as tartalékcsapatunk, amely vasárnap újabb bajnokit játszik a harmadosztály Keleti csoportjában. Mind közül garantáltan most lesz a legnehezebb dolga a Kisvárda Master Good II-nek, amely a dobogós helyekért harcoló Debreceni EAC-ot fogadja 16 órakor (figyelem, szombatról vasárnapra órát állítunk!) a Várkertben. A két csapat őszi meccsét a DEAC nyerte 4–2-re.

„Az eddigi hat fordulóban inkább olyan csapatok ellen játszottunk, amelyek vagy a bennmaradásért küzdenek, vagy pedig a középmezőnyben foglalnak helyet – állapította meg Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Csoportunkból három csapat emelkedik ki, a Kazincbarcika, a BKV Előre és vasárnapi ellenfelünk, a DEAC, amely a legutóbbi idényben még az NB II-ben játszott, és ezt a szezont is jól kezdte, más színvonalat képvisel, mint a legtöbb ellenfelünk. Arra a teljesítményre, ami eddig ránk jellemző volt, arra mondhatjuk, hogy kiegyensúlyozott, de a vasárnapi mérkőzésen többre lesz szükségünk, ha jó eredményt akarunk elérni. Sokat foglalkoztunk az őszi meccsel, a DEAC ellen akkor elkövetett hibákat kielemeztük, és remélem, tanulunk is belőlük. Ha pedig emellett megtaláljuk az ellenfél sebezhető pontjait, akkor meg lesz rá az esélyünk, hogy három pontot szerezzünk.”

A mérkőzést 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni a helyszínen, a 14 éven aluliaknak és a 65 év felettieknek nem kell fizetniük.


NB III KELETI CSOPORT: 27. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)–DEBRECENI EAC (3.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 16.00

Vezeti: Nagy Róbert (Punyi Gyula, Balla Levente)


A borítófotón: Hasonlóan az őszi meccshez, Abov Avetiszjannak (4) most is meg kell majd küzdenie a debreceniekkel

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Fehérvár FC
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
2023-10-01 15:00
OTP Bank Liga, 8. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
1-0
1-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2023-09-24 19:41
OTP Bank Liga, 7. forduló