Tizenegyesgól döntött

2018-10-13 11:15:51
Kisvárda FC

A bajnoki szünetet kihasználva edzőmérkőzést játszott egymással a Kisvárda Master Good és a DVSC.

A szeptember 29-i, debreceni bajnoki (3–1-re győzött a Loki) után két héttel, a válogatott mérkőzések miatt bajnoki szünetet kihasználva ismét, ezúttal edzőmérkőzésen találkozott egymással a Kisvárda Master Good és a DVSC. A helyszín ezúttal a Várkerti Stadion volt.

Ezen a mérkőzésen is a Debrecen győzött, a 73. percben szerzett tizenegyesgóllal, amelyet Anderson Pico Alaksandar Jovanovic ellen elkövetett szabálytalansága előzött meg. A mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott, a DVSC-nek valamivel több gólszerzési lehetősége volt. A második játékrész elején előtt Könyves Norbert hibázott ziccert, majd Bohdan Melnik előtt is adódott egy hasonlóan nagy lehetőség.

A gólt követően Sassá is a kapuba talált, de a beadás más lesről szállt középre. A hajrában Kovácsréti Márknak volt még egy ígéretes lövése, ami után Tomás Kosicky piszkálta ki a labdát a léc alól, majd a hosszabbításban Takács Tamás fejelte a lécre a labdát. Az eredmény már nem változott, maradt az 1–0-s debreceni győzelem.

KISVÁRDA MASTER GOOD–DVSC 0–1 (0–0)

Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Nagy N.

KISVÁRDA: Minca – Izing, Ene, Vári B. (Beriosz), Anderson Pico – Karaszjuk (Misic), Protics – Melnik (Gosztonyi), Mitosevics (Kovácsréti), Ilics (Sassá) – Horváth Z. (Negrut)

DVSC: Kosicky – Bényei (Cikos), Kinyik, Szatmári Cs., Ferenczi J. – Bódi Á. (Calvente), Tőzsér, Jovanovic, Bereczki D. (Kusnyír) – Könyves (Avdijaj), Szécsi M. (Takács T.)

Gól: Avdijaj (11-esből)

(Fotó: dvsc.hu)


next match
Kisvárda Master Good
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-1
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2023-03-18 14:05
OTP Bank Liga, 24. forduló