Testközelből a jubiláló sztár gólja

2024-06-05 22:36:12
Kisvárda FC

Újabb válogatott mérkőzésen voltak érintettek a bajnokságot csapatunk színeiben befejező futballisták.

Az is dicsőség, ha az ember olyan mérkőzésen lép pályára, amikor az ellenfél soraiban olyan korszakos nagyság játssza a századik válogatott mérkőzését, mint amilyen Kevin De Bruyne. Ráadásul a belga válogatott csapatkapitánya a jubileum alkalmából gólt is szerzett a szerdai felkészülési mérkőzésen – Montenegró ellen, amelynek színeiben a kezdő tizenegy tagja volt játékosunk, Driton Camaj (a csapatképen az első sor jobb szélén).

A kisvárdai szélső számára a brüsszeli meccs jelentette a 15. válogatott fellépését – valamennyi alkalommal Kisvárdáról kapta a meghívót. A belgák az első félidő legvégén jutottak előnyhöz De Bruyne góljával, Camaj a 61. percig volt a pályán, a vége 2–0 lett. A másik Kisvárdáról beválogatott montenegrói futballista, a szerződése lejárta után a nyáron távozó kapus, Danijel Petkovics nem jutott lehetőséghez.

Játszott viszont Észak-Macedónia U21-es válogatottjában Mario Ilievszki, igaz, a lengyelek elleni szombati idegenbeli győztes (2–1) meccsen betaláló támadónk ezúttal a kispadról szállt be – ahogy a kulcsemberek többsége is. Ilievszki a 75. percben lépett pályára, addigra a házigazda bosnyákok már 2–0-ra vezettek, csatárunk gólpassza után alakult ki a 2–1-es végeredmény.

Ezzel az északmacedón U21-esek nyári programja véget ért, Montenegró felnőtt válogatottja vasárnap este hazai környezetben, Podgoricán játszik még felkészülési meccset újabb Eb-résztvevő válogatott, Grúzia ellen.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló