Teniszütő és ponyva, mint edzéseszköz

2022-07-03 14:48:19
Kisvárda FC

Vasárnap különös eszközöket is bevetettek kapusaink gyakorlásán. FOTÓGALÉRIA, VIDEÓ

Kiderült, Sandro Tomi kapusedző nemcsak azért hozott magával teniszütőt és két tucatnyi teniszlabdát az edzőtáborba, hogy alkalomadtán megmérkőzzön Török László vezetőedzővel ebben a sportágban (jelentjük, a salakos pálya kinézve, a csapat élére kinevezett szakember pedig a közeli bevásárlóközpontban már megbarátkozott a légycsapóval, amivel szívesen kiáll horvát kollégája ellen...), hanem hogy a kapusedzésen is alkalmazza, mint inkvizíciós eszközöket.

Minthogy a háború és a szerelem mellett a jelek szerint az edzőtáborban sincs vasárnap, a hét utolsó napján is volt edzés Vorauban. A kapusok külön vonultak és Sandro Tomic nemcsak a teniszszettjét hívta segítségül, hanem a más, a futballhoz képest kisebb méretű labdákat és a ponyvát, amelyet a vödörbe mért víz segítségével fel is locsolt, hogy még gyorsabb legyen a kapura küldött ilyen-olyan játékszer.

Izzadt is rendesen Hindrich Ottó, a Hajduk Split ellen tizenegyest hárító Artem Odincov és Mihajlo Hotra, akiknek a (tenisz)labdakezeléssel olykor meggyűlt a bajuk, viszont kapustriónk tagjainak nagyokat lehetett pózolni és a versenyszellem is erősödött.

Ezalatt a centerpályán, a hétfői, Universitatea Craoiva 1948 elleni mérkőzés helyszínén a mezőnyjátékosok is elvégezték az előírt munkát, ami után jól esett az ebéd és a pihenő mindenkinek.

Related video

next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő