Temur és a brazilok

2018-06-20 15:21:10
Kisvárda FC

A grúz és a három brazil futballista is bekapcsolódott csapatunk felkészülésébe.

Immár hét új szerződtetett idegenlégiós készül az NB I-es rajtra hangolódó kisvárdai futballcsapatnál. A már az első edzéstől kezdve jelenlévő ukrán Roman Karaszjuk és Anton Sinder valamint a szerb Vuk Mitosevics után szerdán a grúz Temur Parcvanija és a három brazil futballista (képünkön balról), a támadó Jefferson Sassá, a kapus Felipe Ventura és a védő Anderson Pico is bekapcsolódott az edzésmunkába.

A szerdai foglalkozáson részt vettek azok a játékosok is, akiknek június 30-án lejár a megállapodásuk, de nem hosszabbítanak velük, ilyen státuszban van Molnár-Farkas Tamás, Heffler Norbert, Papucsek Barna, Sergiu Oltean és Lukács Rajmond, illetve edzett Oláh Gergő és Vári Barnabás is, akikkel tárgyalásokat folytatnak a szerződés meghosszabbításáról. Vermes Krisztián bejelentette visszavonulását, a sérült Délczeg Gergely pedig Kisvárdán kezdi meg a műtét utáni rehabilitációját, neki a szerződése ugyancsak lejár a hónap végén.

A bajnoki hajrában fáradásos talpcsonttörést szenvedett Gosztonyi András szerdán járt kontrollon, amely jó eredményt hozott: a csont rendesen összeforrt, így a támadó a gyógytorna mellett megkezdheti a futóedzéseket is.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló