Temur és a brazilok

2018-06-20 15:21:10
Kisvárda FC

A grúz és a három brazil futballista is bekapcsolódott csapatunk felkészülésébe.

Immár hét új szerződtetett idegenlégiós készül az NB I-es rajtra hangolódó kisvárdai futballcsapatnál. A már az első edzéstől kezdve jelenlévő ukrán Roman Karaszjuk és Anton Sinder valamint a szerb Vuk Mitosevics után szerdán a grúz Temur Parcvanija és a három brazil futballista (képünkön balról), a támadó Jefferson Sassá, a kapus Felipe Ventura és a védő Anderson Pico is bekapcsolódott az edzésmunkába.

A szerdai foglalkozáson részt vettek azok a játékosok is, akiknek június 30-án lejár a megállapodásuk, de nem hosszabbítanak velük, ilyen státuszban van Molnár-Farkas Tamás, Heffler Norbert, Papucsek Barna, Sergiu Oltean és Lukács Rajmond, illetve edzett Oláh Gergő és Vári Barnabás is, akikkel tárgyalásokat folytatnak a szerződés meghosszabbításáról. Vermes Krisztián bejelentette visszavonulását, a sérült Délczeg Gergely pedig Kisvárdán kezdi meg a műtét utáni rehabilitációját, neki a szerződése ugyancsak lejár a hónap végén.

A bajnoki hajrában fáradásos talpcsonttörést szenvedett Gosztonyi András szerdán járt kontrollon, amely jó eredményt hozott: a csont rendesen összeforrt, így a támadó a gyógytorna mellett megkezdheti a futóedzéseket is.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló