Tekintélyes előny a visszavágóra

2019-06-19 17:19:05
VLA

A feljutásért kiírt osztályozó első mérkőzését játszotta a Várda LA U14-es csapata.

Nehezen indult be a gólgyártás a Várda LA U14-es csapatának szerdai osztályozóján, amelyen a Balmaz FC-Olasz FS volt az ellenfél. A tét az első osztályba jutás, a kisvárdaiak szerettek volna megnyugtató előnyt szerezni a szombati visszavágóra.

Az elején kimaradtak a helyzetek, a kapufán csattant, fölé, mellé szállt a labda, mígnem Puporka Dávid megszerezte a megnyugtató gólt. A várt folytatás a szünetig elmaradt, a második félidőben azonban góllal nyitott a VLA, majd Valentin Napuda duplázott is. A 4–0-s végeredmény egy öngól után alakult ki, ekkor már szakadó esőben, a sötétedés miatt villanyfényben játszottak a csapatok. Ez volt a 2018-2019-es bajnoki évad utolsó hazai mérkőzése a Várkertben, de a csapatra szombaton még vár egy visszavágó Balmazújvárosban.


U14 II. OSZTÁLY OSZTÁLYOZÓ, 3. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS

Várda LA–Balmaz FC-Olasz FS 4–0 (1–0)

VLA: Jóbi – Széll (Dócs), Ténai, Lukecha (Gáncsos), Juhász Dávid (Veress M.) – Babych, Adu, Vojtkó – Kosovshchuk, Puporka (Jávor A.), Napuda (Romanchuk). Edző: Kovács János

Gól: Puporka (29.), Napuda (47. és 49.), Kövér (öngól, 54.)

Kovács János: – Óriási lépéseket tettünk céljaink elérése felé. Végig irányítottuk a játékot, végig domináltunk, talán a helyzetkihasználásunk nem sikerült olyan jól, ahogy szerettünk volna, nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Az ötödik mérkőzésünket nyertük meg a rájátszásra, a hatodikra készülünk, és akkor a nagyobb álmaink is teljesülnek.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló