Tavalyi dobogós a vendég

2021-09-11 06:45:47
Kisvárda FC

A csoport egyik meghatározó csapatával, a Jászberénnyel játszik NB III-as legénységünk – BEHARANGOZÓ.

A harmadosztály Keleti csoportjában hat fordulót követően az első öt helyezett még veretlen, és mivel tartalékcsapatunk a múlt szerdán elszenvedte első vereséget, a hatodik helyre csúszott vissza a tabellán. Ugyanakkor azóta sikerült javítani, hiszen Putnokon begyűjtötte a három pontot (2–1) a Kisvárda Master Good II, amely vasárnap 16 órától az előző bajnokság bronzérmesét, a Jászberényt fogadja. A legutóbbi bajnokságban hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedtünk a jászságiaktól, tavasszal idegenben pedig 2–2 lett az egymás elleni meccs végeredménye.

„Tavaly meghatározó csapata volt a bajnokságnak a Jászberény, amely most is viszonylag jól kezdett – beszélt az ellenfélről Kocsis János, második csapatunk edzője. – A tavaszi második fordulóban nagyon komoly mérkőzést játszottunk idegenben, mindkét csapat felvállalta a támadófutballt, az elején ők, a végén mi nyerhettük volna meg a mérkőzést, így lett döntetlen a vége. Kellően agresszív ellenfélre számítunk, nyilván arra készül a Jászberény, hogy elvigye a három pontot, de mi ezt szeretnénk megakadályozni, és győzelemre törni.”

A vasárnapi mérkőzés védettségi és személyi igazolvány bemutatása mellett látogatható, a belépők egységesen 500 forintba kerülnek, a 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek számára ingyenes a belépés.


NB III KELETI CSOPORT, 7. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)–JÁSZBERÉNYI FC (7.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 16.00

Vezeti: Gál Péter (Kulcsár Dániel, Kovács Brankó Krisztián)


A borítófotón: Ilija Kirjuhin (jobbra) is nehéz meccsre számíthat

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló