,,Tanulunk a hibáinkból"

2021-07-24 20:32:15
Kisvárda FC

A vezetőedző úgy véli, még nagyobb elszántsággal készülnek majd a Ferencváros ellen.

Az NB I-es rajtra készülő csapatunk 1–1-es döntetlennel hangolt a jövő heti Ferencváros elleni szezonkezdetre. A szombati, másodosztályú ETO FC Győr elleni főpróbán elért eredmény után vezetőedzőnk értékelte a látottakat.
,,Az elmúlt hét edzőmeccs során most játszottunk másodszor döntetlent. Konkrét feladatokkal küldtem pályára játékosaimat, ebből volt, ami megvalósult, és láthattam szép dolgokat, de az is kiderült, hogy mit kell még kijavítanunk a jövő héten. Nehéz körülmények között játszottunk, gondolok itt a pályára, ami nagyon kemény volt, illetve a forró időjárásra. Mivel a jövő héten kezdjük a bajnokságot ezért oda kellett figyelnem a játékosok terhelésére is. Szerencsére volt lehetőségem a félidőben csaknem teljes sort cserélni, így tudtam pihentetni a fiúkat. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, viszont a befejezésnél jobban kell koncentrálnunk. Remélhetőleg a jövő héten ez változni fog. Ennek ellenére azt gondolom, hogy jó a hangulat az öltözőben, a játékosok jól megértik egymást, viszont hiányzik még a győztes mentalitás a srácokból. Tanulunk a hibáinkból, és még nagyobb elszántsággal készülünk a Fradi ellen.’’– foglalta össze a mérkőzést Joao Janeiro

A csapat ezzel a mérkőzéssel lezárta a felkészülést, szombaton 17.45-kor már élesben, a bajnoki címvédő ellen lép pályára az Üllői úti stadionban.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló