Tájékoztató szurkolóink részére

2020-06-26 11:43:05
Kisvárda FC

Az utazás tervezésekor kérjük vegyék figyelembe a Miskolci Rendőrkapitányságtól kapott ajánlásokat.

Tisztelt Szurkolóink!

A szombaton, 17.30-kor kezdődő Diósgyőri VTK–Kisvárda Master Good mérkőzés kapcsán a Miskolci Rendőrkapitányság az alábbi tájékoztatót küldte. Kérjük a leírtak tudomásulvételét és betartását, hogy problémamentes legyen az utazásuk és szerencsés a hazaérkezésük.

„Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre, valamint éljenek az elővételi jegyvásárlás adta lehetőséggel.

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására. A stadion kapuit szombaton 16.30-kor nyitják meg a szurkolók számára.

A közúton érkező kisvárdai szurkolók figyelmébe:

A mérkőzésre történő érkezés megkönnyítése érdekében kérjük a kisvárdai szurkolókat, hogy Miskolcot Sárospatak felől a 37-es számú főúton közelítsék meg. A gépjárművel érkező szurkolók részére a rendőrség a 37-es számú főúton az ongai körforgalom után, közvetlenül az arnóti körforgalom előtt gyűjtőpontot állít fel, ahonnan a szurkolókat a DVTK Stadion körbekerített vendégparkolójába kísérik.

A gyűjtőponton 16.00 órától 16.35 óráig várjuk a drukkereket. A konvoj legkésőbb 16.40 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni a szektorukba.

A mérkőzés befejezését követően a stadiontól szervezett rendőri kísérést biztosítunk a 37-es számú főútig.

Kérjük a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudjuk részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.”


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló